Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μελισσανίδης: «Ήταν όλα στημένα, μιλάμε για κανονική μαφία»

Μελισσανίδης: «Ήταν όλα στημένα, μιλάμε για κανονική μαφία»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
2/7/2020 19:50
Ευθεία επίθεση σε Ολυμπιακό, Βαγγέλη Μαρινάκη και διοίκηση της τότε ΕΠΟ εξαπέλυσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην κατάθεση του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έκανε λόγο για κανονική μαφία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χαρακτήρισε «κατίνα» τον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ έκανε λόγο για εγκλήματα την εποχή που ο Ζωγράφος ήταν αρχιδιαιτητής.

«Με τον Μαρινάκη ήμουν 25 χρόνια φίλος και από τότε που πήρα την ΑΕΚ μου κήρυξε τον πόλεμο γιατί ήθελε να είναι αυτός και κανένας άλλος. Το είπα ότι ο Μαρινάκης είναι κατίνα και το ξαναλέω. Δεν πήγε στρατό, κανείς δεν ξέρει γιατί δεν πήγε. Έκρυψαν και τον φάκελο. Γι' αυτό είναι κατίνα, αρχικατίνα.

Με τον Ζωγράφο έγινε το έγκλημα. Τα κανονικά εγκλήματα. Είχανε βάλει αρχιδιαιτητή τον Ζωγράφο. Κάποια στιγμή μάθαμε πως τον χτύπησε. Ο πρώτος που ειδοποιήθηκε να πάει στο νοσοκομείο ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο κ. Σαρρής. Δηλώνει σε κατάθεση ο Ζωγράφος ότι τον απείλησε ένας άγνωστος και αφού τον επισκέπτονται οι δύο κύριοι. Βγήκε ο κ. Μαρινάκης και είπε για μένα. Εγώ έπαιζα στην Γ' Εθνική. Τι δουλειά έχω; Να μου κάνει μήνυση. Μου κάνανε μήνυση και αθωώθηκα και μπήκε ήγε στο αρχείο η υπόθεση. Πήγαν στον Άρειο Πάγο για να ξαναδικαστεί η υπόθεση. Μιλάμε για μαφία. Κανονική μαφία
», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.