Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Μάντσεστερ Σίτι έριξε τεσσάρα στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ (video)

Η Μάντσεστερ Σίτι έριξε τεσσάρα στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2020 00:41
Η Μάντσεστερ Σίτι αφού χειροκρότησε την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, στη συνέχεια τη διέλυσε με 4-0 και πήρε σπουδαία νίκη γοήτρου.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Πεπ Γκουαρδιόλα, οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι έκαναν πασίγιο στην Λίβερπουλ, χειροκροτώντας τους νέους πρωταθλητές κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια οι «κόκκινοι» έμειναν στα πανηγύρια του τίτλου, αφού φάνηκαν στο παιχνίδι μόνο στο πρώτο 20λεπτο, μιας και στη συνέχεια η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε περίπατο της τέως πρωταθλήτριας. Το τελικό σκορ έγραψε 4-0, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να παίρνει μια σπουδαία νίκη δίχως όμως κάποιο βαθμολογικό αντίκρισμα.

Η Λίβερπουλ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 4’ είχε την πρώτη καλή στιγμή με σουτ του Σαλάχ το οποίο «έβγαλε» ο Έντερσον, ενώ στο 19’ ο Αιγύπτιος σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων. Τέσσερα λεπτά μετά ο Στέρλινγκ κέρδισε πέναλτι από τον Γκόμες και ο Ντε Μπρόινε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 35’ οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση και έκαναν το 2-0 με γκολ του Στέρλινγκ. Με τη συμπλήρωση 45 λεπτών η ομάδα του Γκουαρδιόλα έκρυψε τη μπάλα και με άψογο τελείωμα του Φόντεν έκανε το 3-0.

Οι «κόκκινοι» αδυνατούσαν να βγάλουν αντίδραση, αντίθετα η Σίτι έβγαινε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις, δημιούργησε ευκαιρίες για τέταρτο γκολ και το πέτυχε στο 66’ με αυτογκόλ του Τσάμπερλεϊν ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από πλασέ του Στέρλινγκ. Στις καθυστερήσεις η Σίτι πέτυχε και 5ο γκολ με τον Μαχρέζ, αλλά μετά από χρήση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Φόντεν στο ξεκίνημα τη φάσης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.