Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η νέα βαθμολογία των πλει-οφ: Στο +3 ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ

Η νέα βαθμολογία των πλει-οφ: Στο +3 ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/7/2020 13:31
Ο ΠΑΟΚ πήρε πίσω τους επτά βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη και πλέον ανέβηκε στην δεύτερη θέση με 68 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την ΑΕΚ.

Νέα αλλαγή στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ, μετά την απόφαση του CAS να επιστρέψουν τους επτά βαθμούς στον ΠΑΟΚ, που του είχαν αφαιρεθεί για την υπόθεση περί πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Πλέον, με την επιστροφή των βαθμών, αλλάζει και η βαθμολογία όσον αφορά την δεύτερη θέση, αφού ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει στην δεύτερη θέση με 68 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την ΑΕΚ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη άλλαξε τα δεδομένα στη μάχη για την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η «Ένωση» είχε αποκτήσει διαφορά 4 βαθμών από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Βέβαια τίποτα δεν είναι οριστικό, αφού η υπόθεση της πολιδιοκτησίας πηγαίνει ξανά στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων, η οποία καλείται να δικάσει εκ νέου δίχως να δεσμεύεται από καμία εισήγηση-απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μάλιστα μετά από την όποια απόφαση εκδώσει η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, θα μπορεί η κάθε πλευρά να προσφύγει εκ νέου στο CAS!

Αναλυτικά η βαθμολογία των πλέι-οφ μετά την απόφαση του CAS:


1. Ολυμπιακός 85
2. ΠΑΟΚ 68
3. ΑΕΚ 65
4. Παναθηναϊκός 52
5. Αρης 38
6. ΟΦΗ 36

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.