Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υποβιβάστηκε ξανά η Νόριτς κι έκανε αρνητικό ρεκόρ! (video)

Υποβιβάστηκε ξανά η Νόριτς κι έκανε αρνητικό ρεκόρ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2020 16:50
Η Νόριτς ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από την Γουέστ Χαμ στην έδρα της και έγινε η πρώτη ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος που υποβιβάστηκε μαθηματικά στην 2η κατηγορία αλλά και η πρώτη που υποχρεώνεται σε 5 υποβιβασμούς από την Πρέμιερ Λιγκ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχαήλ Αντόνιο, ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων, η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 2-1 της Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ» και πήρε πολύτιμη νίκη στη μάχη για την παραμονή. Στον αντίποδα, αυτή ήταν η 7η σερί ήττα για τους γηπεδούχους, που υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στην Τσάμπιονσιπ, ένα χρόνο μετά την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Γουέστ Χαμ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 12’ πήρε το προβάδισμα με τον Αντόνιο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να ήταν πιο απειλητικοί, είχαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες για το 0-2, το οποίο τελικά ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ξανά με τον Αντόνιο, ο οποίος βρήκε δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Η Νόριτς απείλησε για πρώτη –και τελευταία φορά- στο 45+3’ με ένα μακρινό σουτ του Μπουεντία που απέκρουσε ο Φαμπιάνσκι. Στο δεύτερο μέρος ο Αντόνιο πέτυχε άλλα δύο τέρματα (54’, 74’) και έγινε ο πρώτος παίκτης της Γουέστ Χαμ που πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι από τον Ντέιβιντ Κρος τον Σεπτέμβριο του 1981!

Το 4-0 ήταν το τελικό σκορ και η Νόριτς έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που υποβιβάστηκε για 5η φορά.



Ανατροπή... παραμονής για την Γουότφορντ


Στο άλλο μεσημεριανό παιχνίδι, η Γουότφορντ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Νιούκαστλ στην έδρα της και πήρε πολύτιμη νίκη στη μάχη για την παραμονή, ξεφεύγοντας προσωρινά με +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Νιούκαστλ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 11’ με σουτ του Αλμιρόν το οποίο «έβγαλε» ο Φόστερ. Πέντε λεπτά μετά ο Γουέλμπεκ σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια ο Λασέλς απομάκρυνε τη μπάλα πριν αυτή περάσει ολόκληρη τη γραμμή. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν και στο 23’ η Νιούκαστλ πήρε το προβάδισμα με τον Γκέιλ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις και στο 35’ είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Σεντ-Μαξιμίν, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στην Γουότφορντ. Οι «σφήκες» ισοφάρισαν στο 52’ με πέναλτι του Ντίνι, είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για την ανατροπή και τελικά έφεραν… τούμπα το ματς στο 82’ με νέο πέναλτι του Ντίνι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.