Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Γουλβς, MVP ο Ποντένσε (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Γουλβς, MVP ο Ποντένσε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/7/2020 17:37
Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ, Γουλβς επικράτησε με 3-0 της Έβερτον στο «Μολινό» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο διαδοχικές ήττες. MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Ντανιέλ Ποντένσε στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στο πρωτάθλημα.

Η Γουλβς, έχοντας πρωταγωνιστή τον Ποντένσε, κέρδισε με 3-0 την Έβερτον στην έδρα της και έβαλε τέλος σε ένα μίνι αρνητικό σερί δύο διαδοχικών ηττών.

Οι «λύκοι» πατούσαν καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, δημιουργώντας ευκαιρίες με Ποντένσε και Χιμένες για να ανοίξουν το σκορ. Τελικά τα κατάφεραν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να κερδίζει πέναλτι μετά από ωραία ενέργεια ανάμεσα σε τρεις παίκτες, -στο ριπλέι πάντως φάνηκε ότι δεν υπήρχε παράβαση- και τον Χιμένες να το μετουσιώνει σε γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, δηλαδή με γκολ της Γουλβς. Στο 46’ ο Νέτο εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά κι ο Ντεντόκερ από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 61’ ο Ποντέσε έφτασε κοντά σε ένα τρίτο γκολ, ενώ στο 65’ ο Νέτο αστόχησε σε τετ-α-τετ. Η Έβερτον είχε καλή στιγμή για να επιστρέψει στο ματς στο 73’ με σουτ του Ντίν που πέρασε δίπλα από το δοκάρι και ένα λεπτό μετά η Γουλβς «κλείδωσε» το ματς με δυνατό σουτ του Ζότα από πλάγια θέση. Οι «λύκοι» θα μπορούσαν να πετύχουν και 4ο γκολ όντα στο 86’ ο Τραορέ βρέθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.