Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League: Ζωντανή για την 2η θέση η ΑΕΚ, νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό

Super League: Ζωντανή για την 2η θέση η ΑΕΚ, νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
12/7/2020 21:57
Η ΑΕΚ δεν εντυπωσίασε όμως είχε ουσία για ακόμα μία φορά και νίκησε στο ΟΑΚΑ τον τυπικά γηπεδούχο Παναθηναϊκό με 3-1, μένοντας ζωντανή για την 2η θέση που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ένωση ανέβηκε στους 68 βαθμούς και πλέον θα παίξει «τελικό» με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη (15/7). Ο Παναθηναϊκός θα είναι σίγουρα τέταρτος, μένοντας στους 52 βαθμούς.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους τυπικά γηπεδούχους στο 2', αλλά το δυνατό σουτ του Θεοχάρη μέσα από την περιοχή, έφυγε ψηλά άουτ. Η ΑΕΚ στην πρώτη της προσπάθεια να πιέσει ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Μάνταλος σέντραρε από τα δεξιά και ο αμαρκάριστος Τσιγκρίνσκι δεν αστόχησε από τη μικρή περιοχή ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 15' «άγγιξε» την ισοφάριση αλλά ο Καμπέτσης νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Μπάρκα. Μετά το κόρνερ όμως, ο Μπουζούκης σέντραρε και ο Κουρμπέλης με δυνατή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο μέχρι το ημίωρο και είχαν δύο καλές στιγμές. Στο 31' ο Μπουζούκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπάρκα σε τετ α τετ και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε. Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως ευτύχησαν να προηγηθούν στο 43', όταν ο Ολιβέιρα έκλεψε την μπάλα από τον Κολοβέτσιο και εκτέλεσε όμορφα τον Διούδη για το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος ήταν εμφανές ότι η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα είχε ως στόχο να προστατέψει το προβάδισμά της. Δεν έδειξε μέχρι τη διακοπή του 68ου λεπτού -για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές- ότι την ενδιέφερε τόσο να βρει ένα τρίτο γκολ, όσο να μην δεχθεί.

Η μοναδική καλή στιγμή σε όλο αυτό το διάστημα ήταν ένα μακρινό σουτ του Μπουζούκη στο 57'. Στο 76' ο Μάνταλος απείλησε τον Διούδη για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος, όμως ο Έλληνας γκολκίπερ μπλόκαρε.

Στο 92' η ΑΕΚ έχασε τεράστια ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη, όμως ο Βέρντε είδε τον Διούδη να αποκρούει το πλασέ του.

Ένα λεπτό μετά ο Αραούχο κέρδισε πέναλτι από τον Κουρμπέλη και ο Βέρντε ανέλαβε να το εκτελέσει. Ο Ιταλός ήταν ψύχραιμος κι έγραψε το 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.