Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ολλανδός Μακέλι στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ο Ολλανδός Μακέλι στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
13/7/2020 11:26
Τον Ολλανδό Ντάνι Μακέλι, κατηγορίας Elite, διάλεξε η ΚΕΔ προκειμένου να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (15/7, 21:30) στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολλανδός ρέφερι θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης η οποία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την 2η θέση των play offs και την έξοδο στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μακέλι είχε διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέιχστρα, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και VAR ο Ολλανδός Γιόχεμ Καμπχάους.

Από εκεί και έπειτα ο Γιώργος Βρέσκας με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Καλαμπόκη και Ηλία Κωνσταντίνου, 4ο τον Φωτιάδη Φώτιο και VAR τον Αναστάσιο Σιδηρόπουλο θα βρεθεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό (15/7, 19:15).

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο (15/7, 21:30) θα διευθύνει ο Αριστείδης Βάτσιος, με τους Μιχάλη Δημόπουλο και Πάγκαλο Νικόλαο βοηθούς, 4ο τον Δημήτρη Μαλούτα και VAR τον Ευστάθιο Γκορτσίλα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.