Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης! (video)

Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/7/2020 00:15
Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε με 2-1 της Βιγιαρέαλ εντός έδρας και πανηγύρισε έτσι Δύο γκολ πέτυχε ο Καρίμ Μπενζεμά για το σύνολο του Ζιντάν, την ίδια ώρα που η Μπαρτσελόνα γνώριζε την ήττα στο Καμπ Νου από την Οσασούνα (1-2).

Την κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματος της ιστορίας της πανηγυρίζει η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη της επί της Βιγιαρεάλ με 2-1. Ο Καρίμ Μπενζεμά σκόραρε δις στο παιχνίδι (29',77' πεν.), η Βιγιαρεάλ μείωσε στο 83΄με τον Ιμπόρα και είχε ευκαιρία να φέρει και το παιχνίδι στα ίσια. Αυτό βέβαια δεν θα άλλαζε κάτι στην διεκδίκηση του τίτλου καθώς την ίδια ώρα η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Οσασούνα εντός έδρας, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Αυτό ήταν το 34ο πρωτάθλημα πρωτάθλημα των Μαδριλένων που επέστρεψαν στην κορυφή μετά το 2014. Αποτελούν την ομάδα με τους περισσότερα πρωταθλήματα στη χώρα, με την Μπαρτσελόνα να ακολουθεί με 26 κατακτήσεις, την ώρα που η Ατλέτικο Μαδρίτης μετράει 10.

Όσον αφορά τη μάχη της ουράς η Μαγίορκα μετά την ήττα της από τη Σεβίλλη είναι η δεύτερη ομάδα μετά την Εσπανιόλ που υποβιβάζεται και μαθηματικά, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί ποια εκ των Λεγκανές ή Θέλτα θα τους ακολουθήσει.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.