Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Premier League: Στο Champions League Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, υποβιβάστηκαν Γουότφορντ και Μπόρνμουθ (video)

Premier League: Στο Champions League Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, υποβιβάστηκαν Γουότφορντ και Μπόρνμουθ (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
26/7/2020 20:17
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι επιβλήθηκαν των Λέστερ και Γουλβς αντίστοιχα και θα βρίσκονται στο Champions League της νέας περιόδου. Στο Europa League η Λέστερ και η Τότεναμ, ενώ η Γουλβς θα περιμένει να τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι για να δει αν η 7η θέση θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ επιβλήθηκε με 1-0 της Λέστερ έμεινε για 14ο σερί παιχνίδι αήττητη και τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Οι "αλεπούδες" από την άλλη ήθελαν τους τρεις βαθμούς για να βρεθούν στην τετράδα, ηττήθηκαν όμως και έμειναν 5οι.

Η Τσέλσι σε μία περίεργη χρονιά με απαγόρευση μεταγραφών και τον Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της, έκλεισε με θετικό πρόσημο τη σεζόν κερδίζοντας με 2-0 την Γουλβς χάρη σε τέρματα των Μάουν και Ζιρού στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και κατακτώντας την 4η θέση με 66 βαθμούς. Μία από τις φετινές εκπλήξεις της Πρέμιερ Λιγκ, η Γουλβς, έμεινε στην 7η θέση και ελπίζει σε κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας από την Τσέλσι, αντιμετωπίζει στον τελικό την Άρσεναλ, προκειμένου να πάρει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Η Τότεναμ με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της, μπορεί να αγχώθηκε απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας πήρε όμως την ισοπαλία 1-1 εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Γουλβς και την προσπέρασε στην μάχη της 6ης θέσης.

Όσον αφορά την παραμονή, κερδισμένη της υπόθεσης βγήκε η Άστον Βίλα που μπορεί να μην κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Γουέστ Χαμ και να ήρθε ισόπαλη με 1-1 όμως τόσο η Γουότφορντ ηττήθηκε με 3-2 από την Άρσεναλ και δεν μπόρεσε να την ξεπεράσει.

Η Μπόρνμουθ έκανε το καθήκον της και επιβλήθηκε με 1-3 της Έβερτον εκτός έδρας, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Στα άλλα παιχνίδια η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε μία ονειρική χρονιά επικρατώντας με 1-3 στην έδρα της Νιούκαστλ, η Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε με 5-0 την υποβιβασμένη Νόριτς, ενώ Μπράιτον και Σαουθάμπτον επιβλήθηκαν των Μπέρνλι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα.

Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:0-2



Τσέλσι-Γουλβς:2-0



Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ:1-1




Έβερτον-Μπόρνμουθ:1-3



Νιούκαστλ-Λίβερπουλ:1-3






Άρσεναλ-Γουότφορντ:1-3




Μάντσεστερ Σίτι-Νόριτς:5-0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.