Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρυπίδης: «H ΕΠΟ αποκλειστικά υπεύθυνη για το ban, το λιγότερο επικίνδυνοι αυτοί που διοικούν»

Καρυπίδης: «H ΕΠΟ αποκλειστικά υπεύθυνη για το ban, το λιγότερο επικίνδυνοι αυτοί που διοικούν»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/8/2020 16:51
Ο πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης στην απολογιστική Συνέντευξη Τύπου της χρονιάς που έδωσε μαζί με τον Άγγελο Χαριστέα, μίλησε για τη σεζόν που πέρασε για τους στόχους της νέας και επιτέθηκε κατά της ΕΠΟ, την οποία και θεωρεί αποκλειστική υπεύθυνη για το ban που είχε επιβληθεί στον σύλλογο.

«Η σεζόν που έφυγε είχε πολύ έντονο συναισθήματα, είχε ατυχίες και αφέλεια από μεριάς μας. Το πρόσημο είναι θετικό αν και είχαμε κάποιες πικρίες, όπως οι αποκλεισμοί από τη Μόλντε και την ΑΕΚ. Ήμουν σίγουρος ότι θα φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου αλλά δεν τα καταφέραμε.

Η πανδημία έφερε μεγάλη ζημιά. Είχαμε κάνει άλλον οικονομικό προγραμματισμό και πέσαμε έξω. Η ζημιά έφτασε στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με το κόψιμο της NOVA που ήταν κοντά στο 20% και δεν μπορούσαμε να το αποφύγουμε γιατί είναι συνεργάτης μας και μείναμε δίλα της. Παρόλο αυτά, με αυξήσεις κεφαλαίων ανταποκριθήκαμε και η χρονιά τελείωσε ομαλά. Σα να μην έφτανε αυτό που έγινε με τον κορονοϊό, ήρθε το μεγάλο πρόβλημα που ήταν το ban. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάναμε στο σημείο να πληρώσουμε 1.2 εκατομμύρια ευρώ, λόγω των εγκλημάτων των προηγούμενων διοικήσεων.

Πραγματικά έχουν γίνει εγκλήματα. Εσείς ξέρετε καλά ποιοι φταίνε. Έχω δει πράγματα που σε κάνουν να τρελαίνεσαι. Να έχει ο αθλητής 60.000 ευρώ δεδουλευμένα και να του έχουν βάλει 300.000 ευρώ ως ρήτρα αποζημίωσης σε περίπτωση πρόωρης λύσης του συμβολαίου κι αυτό συνέβη στην περίπτωση του Πορτίγια όπου με τους τόκους το ποσό έφτασε στα 450.000 ευρώ. Περάσαμε δύσκολο μήνα γιατί, εκτός του Ούμπιντες, όλοι εκβίασαν. Δεν περίμενα τέτοιον εκβιασμό. Είχαμε τη στήριξη της Κυβέρνησης, προσπάθησε να βοηθήσει, πίεσε πολύ τη FIFA αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι. Κι αυτό το λυπηρό γιατί πίστευα ότι τηρούμε τους Νόμους. Πήγαμε με το γράμμα του Νόμου. Επί τούτου, θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τον κύριο Γεραπετρίτη γιατί κάποια στιγμή πολύ έντονη κουβέντα. Ο καθένας πιστεύει ότι το δικό του πρόβλημα μεγαλύτερο και εγώ ήθελα να λύσω το θέμα, ξέφυγα κάποια στιγμή και ζητώ συγνώμη γι αυτό».Για το ban αυτό, έχει πολύ μεγάλη ευθύνη η ΕΠΟ. Αυτοί οι κύριοι που τη διοικούν είναι το λιγότερο επικίνδυνοι. Στις 8/11 ήρθαν τα πρώτα ban για τον Πορτίγια,τον Μανταλένα και τον Ούμπιντες. H FIFA είχε επικοινωνία με την ΕΠΟ και ρώτησε πού πρέπει να επιδοθούν οι αποφάσεις και η ΕΠΟ απάντησε μετά από κάποιες μέρες στην ομάδα που παίζει!. Εμάς δεν μας κοινοποιήθηκε ποτέ η απόφαση της FIFA. Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ επισκέφθηκε τον κύριο Μπάρτζη ο οποίος τον καθησύχασε και το απάντησε ότι θα κάνουμε τις ενέργειες που χρειάζεται, το έχουμε ξανακάνει αρκετές φορές. Στ’ ότι η ΠΑΕ Άρης δεν ενημερώθηκε για τις ευρύτερες θέσεις της FIFA που πρέπει να κοινοποιηθούν θεωρώ ότι υπάρχει δόλος και η ΠΑΕ θα κάνει όλες τις νομικές ενέργειες. Για το σημείο στο οποίο φτάσαμε σήμερα, φταίνε ο κύριος Γραμμένος, ο κύριος Μπάρτζης, ο κύριος Δέδες και ο κύριος Δαβάκης. Αυτοί είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι. Ο κόσμος δίκαια ανησυχούσε, και εγώ το ίδιο. Ήξερα βέβαια ότι θα πληρωθεί, όπως και να’ χει όμως σε πονάει όταν πληρώνεις 1-1.2 εκατομμύρια ευρώ για λάθη άλλων σε μία τέτοια περίοδο


Μα πω κάτι επί προσωπικού. Είμαι πέντε χρόνια στον Άρη και πάμε στον έκτο. Δεν ήμουν Αρειανός, ούτε γεννήθηκα Αρειανός. Όλοι έχουμε ένα παρελθόν,παρόλα αυτά νιώθω Άρης, έχω δεθεί με τον κόσμο του Άρη και θα προχωρήσω πολύ δυνατά. Δεν θα πω ψέματα στον κόσμο. Ότι λέω το κάνω. Θα κάνω τα πάντα να μη τους στενοχωρήσω. Στενοχωριέμαι πιο πολύ από αυτούς που μου κάνουν κριτική και λένε διάφορα. Όσο είμαι εγώ στην ομάδα να είναι βέβαιος ο κόσμος ότι θα έρθουν επιτυχίες, »
, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.