Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπάγερν έστειλε τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπάγερν έστειλε τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/8/2020 23:49
Η νίκη-πρόκριση (3-0) της Μπάγερν Μονάχου σε βάρος της Λυών στον χρονικά δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ευχάριστο νέο και για τον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας χάρη στη νίκη των Βαυαρών επί των Γάλλων δεν θα χρειαστεί να παίξουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα βρεθούν αμέσως στα πλέι οφ.

Αυτό συνέβη διότι η Λυών δεν έχει προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της προσεχούς σεζόν, αφού τερμάτισε στην 7η θέση της Λιγκ 1 και ο μόνος τρόπος για να μην έμπαινε απευθείας στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός, θα ήταν η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία να κατακτούσε τον τίτλο.

Πλέον οι Πειραιώτες γλιτώνουν έναν γύρο για να μπουν στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ παράλληλα ακόμα κι αν αποκλειστούν σε αυτή τη φάση, έχουν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός θα δώσει διπλά παιχνίδια, καθώς η UEFA έχει αποφασίσει η συγκεκριμένη φάση να μην διεξαχθεί όπως οι πρώτοι προκριματικοί, που οι προκρίσεις κρίνονται από ένα μόνο ματς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.