Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζήτησε να φύγει από την Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Ζήτησε να φύγει από την Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2020 20:23
Ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε στην Μπαρτσελόνα την απόφαση του να φύγει από τον σύλλογο, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τους Καταλανούς!

«Βόμβα» από την Αργεντινή, καθώς όπως αναφέρει το TyC Sports, ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα έπειτα από 20 χρόνια. Την είδηση επιβεβαίωσε λίγη ώρα μετά ο ισπανικός σύλλογος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αργεντινός αστέρας έστειλε φαξ στους Καταλανούς γνωστοποιώντας την απόφαση του. Μάλιστα αναφέρει πως είναι διατεθειμένος να ενεργοποιήσει τη ρήτρα που υπογράφτηκε στο τελευταίο του συμβόλαιο, με το οποίο του επιτρέπει να αποχωρήσει ως ελεύθερος!

Εδώ βέβαια προκύπτει διχογνωμία, αφού βάσει της συμφωνίας η ρήτρα μπορεί να χρησιμοποιεί από τον Μέσι στο φινάλε της σεζόν 2019/20. Η Μπαρτσελόνα υποστηρίζει ότι η σεζόν έληξε στις 30 Ιουνίου, αλλά η πλευρά του Μέσι ισχυρίζεται ότι με την παράταση που πήρε η σεζόν, μπορεί να κάνει χρήση της ρήτρας έως τις 31 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν ότι ο Μέσι δεν θα παραβρεθεί στις ιατρικές εξετάσεις της ομάδας αυτή την εβδομάδα, ούτε θα δώσει το «παρών» στην προπόνηση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.