Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κληρώνει για Άρη και ΌΦΗ, δείτε τους πιθανούς αντιπάλους

Κληρώνει για Άρη και ΌΦΗ, δείτε τους πιθανούς αντιπάλους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2020 01:20
Έγιναν γνωστοί οι πιθανοί αντίπαλοι για Άρη και ΌΦΗ εν όψει της σημερινής κλήρωσης (31/, 14:00) για τον 2ο προκριματικό γύρο. Η Τότεναμ υποψήφια αντίπαλος των «κίτρινων», πιο τυχεροί οι Κρητικοί.

Η UEFA γνωστοποίησε τα υπό-γκρουπ δυναμικότητας εν όψει της σημερινής κλήρωσης (31/8, 14:00) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Άρης μπορεί να βρει απέναντι του την Τότεναμ (Αγγλία) του Ζοζέ Μουρίνιο που είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη βαθμολογία της UEFA στον 2ο προκριματικό γύρο. Οι άλλοι αντίπαλοι που μπορεί να κληρωθεί είναι η Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) και η Κόλος Κοβαλίβκα (Ουκρανία).

Από την άλλη, ο ΌΦΗ απέφυγε τα μεγαθήρια, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα έχει βατό δρόμο, αφού θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γρανάδα (Ισπανία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία) και Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρος).

Υπενθυμίζεται πως και οι δύο ελληνικές ομάδες βρίσκονται στους ανίσχυρους της κλήρωσης για τον 2ο προκριματικό γύρο. Οι αγώνες σ’ αυτό το γύρο είναι μονοί και η γηπεδούχους ομάδα είναι αυτή που θα βγει πρώτη στην κλήρωση. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.