Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα στην Κοπεγχάγη ο Οικονόμου

Επίσημα στην Κοπεγχάγη ο Οικονόμου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/9/2020 23:58
Την απόκτηση του Μάριου Οικονόμου από την ΑΕΚ ανακοίνωσε η Κοπεγχάγη, με τον Έλληνα στόπερ να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023. Κοντά στο 1 εκατ. ευρώ το ποσό της συμφωνίας.

Στην Κοπεγχάγη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριος Οικονόμου, με την δανέζικη ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του έως το καλοκαίρι του 2023. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής για τον 28χρονο στόπερ, αυτό υπολογίζεται κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Μάριου Οικονόμου στην Κοπεγχάγη. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από την ιταλική Μπολόνια το καλοκαίρι του 2018 με τη μορφή δανεισμού και τον Ιανουάριο του 2019 η ομάδα μας προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων του.

Σε αυτά τα δύο χρόνια, φόρεσε συνολικά τη φανέλα της ΑΕΚ σε 64 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, ενώ ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κέρδισε τη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League έπειτα από 12 χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την οικογένεια της ΑΕΚ στον Μάριο Οικονόμου για την προσφορά του στον σύλλογο, μαζί με τις πιο θερμές ευχές όλων μας για επιτυχημένη συνέχεια στην καριέρα του», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Οικονόμου μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του δήλωσε:

Η Κοπεγχάγη είναι ένας γνωστός σύλλογος στην Ευρώπη και το βλέπω ως μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία και ως μια ενθουσιώδης πρόκληση να έρθω εδώ. Φυσικά και παρακολουθούσα τον Ζέκα που είναι εδώ τα τελευταία χρόνια και τα έχει πάει καλά και ελπίζω πως όπως αυτός έτσι και εγώ να προσφέρω στις επιτυχίες του συλλόγου. Δεν βλέπω την ώρα να νιώσω την εμπειρία τόσο του γηπέδου όσο και της πόλης και φυσικά να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.