Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέντε δοκάρια η Μπράιτον, ισοφάριση στο 90+5’ και νίκη της Γιουνάιτεντ σε… νεκρό χρόνο! (video)

Πέντε δοκάρια η Μπράιτον, ισοφάριση στο 90+5’ και νίκη της Γιουνάιτεντ σε… νεκρό χρόνο! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2020 16:37
Σ’ ένα παιχνίδι που τα είχε όλα η Μπράιτον έκανε ρεκόρ με 5 δοκάρια κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 90+5’ αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν πέναλτι σε… νεκρό χρόνο και έφυγαν με το «διπλό» (3-2)» από τον αγγλικό νότο.

Σ’ ένα παιχνίδι που θα μείνει αξέχαστο, η Μπράιτον πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά εν τέλει γνώρισε την ήττα με 3-2 στην έδρα της παρότι είχε ισοφαρίσει στο 90+5’! Κι αυτό διότι στη συνέχεια ο Μοπέι έκανε χέρι στην περιοχή, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη αλλά είδε τη φάση στο VAR και καταλόγισε πέναλτι σε νεκρό χρόνο, με τους «κόκκινους διαβόλους» να παίρνουν τη νίκη.

Οι «γλάροι» ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, σημάδεψαν τρεις φορές το δοκάρι και τελικά πήραν το προβάδισμα στο 40’ με εύστοχο πέναλτι του Μοπέι. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ αφού τρία λεπτά μετά υπέπεσαν σε αυτογκόλ με τον Ντανκ, με το 1-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Η Γιουνάιτεντ ανέβασε ρυθμούς στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 55’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με όμορφη ατομική ενέργεια του Ράσφορντ στην αντεπίθεση. Η Μπράιτον δεν πτοήθηκε, είχε την κατοχή και έψαχνε τον τρόπο για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της, σημαδεύοντας άλλες δύο φορές το δοκάρι, φτάνοντας τα 5 στο ματς! Πρόκειται για ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ από το 2002-03 που καταγράφεται το συγκεκριμένο στατιστικό. Τα τρία εξ αυτών ήταν του Τροσάρ, ο οποίος στο 90+2’ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντε Χέα από τη μικρή περιοχή. Όλα έδειχναν ότι 1-2 θα έμεινε ως το φινάλε αλλά το παιχνίδι είχε πολύ δρόμο ακόμα!

Στο 90+5’ ο Φερνάντες ξέχασε τον Μαρτς κι αυτός όντας αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε με κεφαλιά σε 2-2. Η Γιουνάιτεντ βγήκε όλη μπροστά, κέρδισε κόρνερ, το οποίο άφησε ο διαιτητής, με τον σκόρερ των γηπεδούχων να σώζει στη γραμμή το 2-3. Ακολούθησε το σφύριγμα της λήξης, αλλά εν συνεχεία ο διαιτητής ενημερώθηκε από το VAR και έδωσε πέναλτι υπέρ των «κόκκινων διαβόλων» για χέρι του Μοπέι. Ο Μπρούνο Φερνάντες εκτέλεσε εύστοχα σε νεκρό χρόνο κι έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Σόλσκιερ.

Όλα τα στιγμιότυπα:




Το πέναλτι του Φερνάντες σε... νεκρό χρόνο:




Η προσωρινή ισοφάριση της Μπράιτον στο 90+5'




Τα 5 δοκάρια της Μπράιτον:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.