Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σεμέδο: «Πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, τις επόμενες μέρες θα μάθετε νέα για το μέλλον μου» (video)

Σεμέδο: «Πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, τις επόμενες μέρες θα μάθετε νέα για το μέλλον μου» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2020 02:08
Ο Ρούμπεν Σεμέδο κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια περί μεταγραφής του στην Μπενφίκα, με τον Πορτογάλο στόπερ του Ολυμπιακού να δηλώνει πως είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος στους «ερυθρόλευκους» αλλά και ότι μέρα με τη μέρα τα πράγματα εξελίσσονται και πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά τα νέα για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρούμπεν Σεμέδο στην κάμερα της Cosmote TV μετά την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ:

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κράτησε πάλι το μηδέν: «Όπως ξέρουμε είναι πάρα πολύ σημαντικό το να μη δεχόμαστε γκολ. Είμαστε χαρούμενοι που το πετύχαμε, όμως σήμερα το πιο σημαντικό και ο στόχος μας ήταν να βρεθούμε στη φάση των ομίλων. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που το καταφέραμε. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Αν υπάρχει προτίμηση για το ποιες ομάδες θα ήθελε να αντιμετωπίσει στους ομίλους: «Είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες, είναι οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Επομένως θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, το μόνο που έχω να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να συγχαρώ την ομάδα μας για τη σπουδαία δουλειά που έχει καταφέρει».

Για τη φημολογία περί μεταγραφής του στην Μπενφίκα: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι να σας πω γι’ αυτό. Μέρα με τη μέρα τα πράγματα εξελίσσονται, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους συμπαίκτες μου, νομίζω πως αυτή τη στιγμή πρέπει λίγο να ξεκουραστούμε και τις επόμενες μέρες θα μάθετε τα νέα για το μέλλον μου».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.