Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Δεν τα κατάφερε ούτε φέτος ο «Δικέφαλος του Βορρά» (video)

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Δεν τα κατάφερε ούτε φέτος ο «Δικέφαλος του Βορρά» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/9/2020 23:50
Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε πολύ αλλά δεν τα κατάφερε στον επαναληπτικό με την Κράσνονταρ και η ήττα (1-2) τον αφήνει εκτός ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ οι Ρώσοι θα παίξουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα γκρουπ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ούτε αυτήν την φορά ήταν γραφτό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, να μπορέσει να «σπάσει το ρόδι» και να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάλεψε γενναία το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα, όμως δεν τα κατάφερε και μένει με την πίκρα, ενώ υπάρχει πλέον και οικονομικό ζήτημα, αφού το Financial Fair Play πιέζει αρκετά τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο με τον ΠΑΟΚ πάντως να δημιουργεί δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να σουτάρει στο 15' και τον γκολκίπερ Σαφόνοφ να αποκρούει δύσκολα, ενώ στο 33' ο Κρέσπο δεν έκανε καλή κεφαλιά μέσα από την περιοχή και ήταν ξανά ο Ρώστος τερματοφύλακας εκείνος που απέκρουσε κι έσωσε την ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε αλλά σ' ένα πεντάλεπτο τελείωσαν όλα

Οι γηπεδούχοι από τη συμπλήρωση μίας ώρας κι έπειτα άρχισαν να κυριαρχούν στο χορτάρι, χωρίς όμως να δημιουργούν μεγάλες φάσεις, πέρα από μία προσπάθεια του Βαρέλα που έφυγε λίγο άουτ.

Ο ΠΑΟΚ πίεζε κι έμοιαζε να βρίσκεται πιο κοντά στο γκολ, όμως στο 73' ο Σμολνίκοφ γύρισε την μπάλα στην περιοχή της ελληνικής ομάδας και ο Μιχαηλίδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει, την έστειλε στα δίχτυα του Ζίφκο Ζίφκοβιτς για το 0-1.

Παρ' όλα αυτά οι «ασπρόμαυροι» δεν το έβαλαν κάτω και τέσσερα λεπτά αργότερα έφτασαν στην ισοφάριση με κεφαλιά του κορυφαίου τους ποδοσφαιριστή, του Ελ Καντουρί, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σβαμπ.

Πριν όμως πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να φτάσουν στην ανατροπή, οι Ρώσοι πήραν ξανά το προβάδισμα και ουσιαστικά «καθάρισαν» την υπόθεση πρόκριση. Ο Βιλένα σούταρε, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ και ο επερχόμενος Καμπελά πήρε το «ριμπάουντ» κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 στο 78'.

Τα πάντα είχαν κριθεί αφού ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να βρει τρία γκολ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Ορσάτο από την Ιταλία και η Κράσνονταρ πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με την πικρή γεύση ενός ακόμα αποκλεισμού.

Δείτε τα highlights του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.