Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: «Άλωσε» το ΟΑΚΑ ο Άρης, «βυθίζεται» ο Παναθηναϊκός (video)

Super League Interwetten: «Άλωσε» το ΟΑΚΑ ο Άρης, «βυθίζεται» ο Παναθηναϊκός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2020 18:48
Ο Άρης με γκολ του Μαντσίνι (25’) πέρασε με 1-0 από την έδρα του Παναθηναϊκού και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, την ώρα που οι «πράσινοι» έχουν μόλις ένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές. Μεγάλες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος.

Τρίτωσε το… κακό για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν κατάφερε ούτε σήμερα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Οι «κίτρινοι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 25’ με τον Μαντσίνι, ενώ στο δεύτερο μέρος άντεξαν την πίεση του «τριφυλλιού» που είχε σημαντικές φάσεις και δοκάρι για να φέρει το σκορ στα ίσα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τη νίκη και παρέμεινε αήττητη μετά από τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0), φτάνοντας ήδη τους 10 βαθμούς. Στον αντίποδα, τα σύννεφα πληθαίνουν πάνω από το «τριφύλλι» που μετά από τρεις αγωνιστικές έχει μόλις ένα βαθμό!

Το ματς:


Ο Πογιάτος άλλαξε για πρώτη φορά σύστημα, αφού από το αγαπημένο του 4-3-3 επέλεξε το 4-2-3-1, αφήνοντας για πρώτη φορά στον πάγκο τον Μακέντα. Παρά τις αλλαγές, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε προβληματική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, με πολλά λάθη και κακή ανάπτυξη. Από την πλευρά του ο Άρης ήταν εξαιρετικά στημένος και έφτανε με αξιώσεις στην περιοχή των «πρασίνων». Στο 18’ το σουτ του Μαντσίνι μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια, αλλά στο 25’ ο Αργεντινός έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν ψηλά, έκλεψαν τη μπάλα και ο Μαντσίνι με ωραία ενέργεια, πέρασε τον Διούδη και έκανε το 0-1.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση άλλα η μοναδική καλή του στιγμή μέχρι το ημίχρονο προέκυψε από στατική φάση. Στις καθυστερήσεις ο Αιτόρ εκτέλεσε κόρνερ, ο Βέλεθ έκανε το κοντρόλ και σούταρε αλλά ο Δεληζήσης έδιωξε στη γραμμή.

Διαφορετική εικόνα είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πογιάτος άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 ρίχνοντας στο ματς τους Σαβιέρ, Μακέντα και Σερπέζη κι οι «πράσινοι» πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 57’ το σουτ του Χατζηγιοβάνη πέρασε άουτ, ενώ στο 67’ ο Έλληνας άσος έδωσε πάρε… βάλε στον Αιτόρ αλλά αυτός αστόχησε σε κενή εστία. Έντεκα λεπτά μετά ο Μακέντα έκανε το σουτ εντός περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπουσέ έκοψε σωτήρια το σουτ του Ιταλού από τη μικρή περιοχή.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (72’ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (63’ Σαβιέρ), Αϊτόρ (71’ Μακέντα), Καρλίτος.

Άρης: Μπουσέ, Σάκιτς, Δεληζήσης, Ροζ, Γκάνεα, Τζέγκο, Ματίγια (81’ Σούντγκρεν), Μαντσίνι (60’ Σάσα), Μπερτόλιο (60’ Γκαρσία), Γκάμα (81’ Μάνος), Λόπεθ (90’ Μπαγκαλιάνης).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.