6/10/2020 15:34

Διαγωνισμός Interwetten: Διεκδίκησε υπογεγραμμένη φανέλα του Σταφυλίδη

Διαγωνισμός Interwetten: Διεκδίκησε υπογεγραμμένη φανέλα του Σταφυλίδη
Η Interwetten ετοίμασε ακόμα έναν μεγάλο διαγωνισμό, που «τρέχει» στα social Media και σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις μια από τις τρεις υπογεγραμμένες εμφανίσεις του Κώστα Σταφυλίδη με την Χόφενχάιμ.

Η Bundesliga ξεκίνησε δυναμικά και η Interwetten, Business Premium Partner της Χοφενχάιμ, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις δική σου μια από τις τρεις υπογεγραμμένες εμφανίσεις του διεθνή μας άσου, Κώστα Σταφυλίδη!

Tι θα ρωτούσες τον Κώστα, εάν είχες την ευκαιρία να συνομιλήσεις μαζί του; Ο αμυντικός της Χοφενχάιμ περιμένει και την δική σου ερώτηση!

Η διαδικασία για να πάρεις μέρος είναι πολύ απλή:
  • Κάνε Like στο post και στη σελίδα της Interwetten στο Facebook
  • Κάνε follow τη σελίδα της Interwetten στο Instagram
  • Γράψε στο post του διαγωνισμού στο Facebook ή στο instagram, σε comment, την ερώτηση που θα ήθελες να απευθύνεις στον Έλληνα διεθνή, κάνοντας επίσης "tag" έναν φίλο σου που είναι λάτρης του Γερμανικού Πρωταθλήματος!

Επιπλέον του ενός comment, ΔΕΝ προσμετρώνται ως επιπρόσθετες συμμετοχές.Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται με κλήρωση τη Δευτέρα (12/10) το μεσημέρι και αφορά ΤΡΕΙΣ (3) συνολικά αγωνιστικές εμφανίσεις του Κώστα Σταφυλίδη.

Επίσης, ο ‘Έλληνας διεθνής, θα επιλέξει και θα απαντήσει σε ορισμένες από τις ερωτήσεις του post.

Υ.Γ.: Μείνετε συντονισμένοι στα Social Media της interwetten.gr γιατί οι διαγωνισμοί δεν σταματούν!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

21+, ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 2109237777. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ