Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: 3 εκατ. πριμ πρόκρισης, 1 εκατ. για κάθε νίκη ανακοίνωσε ο Μαρινάκης!

Ολυμπιακός: 3 εκατ. πριμ πρόκρισης, 1 εκατ. για κάθε νίκη ανακοίνωσε ο Μαρινάκης!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/10/2020 13:35
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας και τους ανακοίνωσε πριμ ύψους 3 εκατ. ευρώ για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης και 1 εκατ. ευρώ για κάθε νίκη.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Τετάρτη (21/10) το βράδυ την Μαρσέιγ στο «Γέωργιος Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τους 5 αρχηγούς των ερυθρολεύκων προκειμένου να τους ανακοινώσει τα πριμ.

Έτσι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ματιέ Βαλμπουένα, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Κώστας Φορτούνης άκουσαν από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού πως θα λάβουν 3 εκατ. ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης, 1 εκατ. ευρώ για κάθε νίκη και 1.5 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι γνωστό πως η UEFA δίνει σε κάθε ομάδα σε περίπτωση νίκης στην διοργάνωση το ποσό των 2.7 εκατ. ευρώ και όπως γίνεται κατανοητό περίπου το 1/3 αυτών των χρημάτων στον Ολυμπιακό θα πηγαίνει στους παίκτες του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.