Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα η Μπάγερν στην Ατλέτικο, έχασε στη Μαδρίτη η Ρεάλ (highlights)

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα η Μπάγερν στην Ατλέτικο, έχασε στη Μαδρίτη η Ρεάλ (highlights)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2020 00:21
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν διέλυσε με 4-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μόναχο, η Λίβερπουλ πήρε δύσκολο «διπλό» (1-0) στην έδρα του Άγιαξ, ενώ η Σαχτάρ έκανε τη μεγάλη έκπληξη της ημέρας, παίρνοντας τη νίκη μέσα στην έδρα της Ρεάλ (3-2). Με ανατροπή η Σίτι την Πόρτο, τεσσάρα η Αταλάντα στην Δανία, μοιρασιά σε Σάλτσμπουργκ και Μιλάνο.

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η Μπάγερν την υπεράσπιση του τίτλου της, διαλύοντας με 4-0 την Ατλέτικο του Σιμεόνε στο Μόναχο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ήταν κυρίαρχοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραν τη νίκη με τα γκολ των Κομάν (28’, 72’), Γκορέτσκα (41’) και Τολισό (66’). Εκπληκτικό τέρμα του Τολισό, με τρομερό σουτ-κεραυνό έξω από την περιοχή, όπως και το δεύτερο του Κομάν, ο οποίος πέρασε δύο φορές τον Φελίπε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Όμπλακ.

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε σε εντός έδρας πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από την Σαχτάρ στην Μαδρίτη. Μάλιστα οι «βασίλισσα» βρέθηκε πίσω με 0-3 στο ημίχρονο από τα γκολ των Τετέ (29’), Βαράν (33’ αυτ.) και Σόλομον (42’). Προσπάθησε να κάνει το comeback στην επανάληψη, αλλά μείωσε απλώς με τα γκολ των Μόντριτς (54’) και Βινίσιους (59’).

Έστω και δύσκολα, η Λίβερπουλ πήρε σπουδαίο «διπλό» (1-0) στην έδρα του Άγιαξ και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση. Ο Άγιαξ είχε 2-3 σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί αλλά στο 35’ βρέθηκε πίσω από αυτογκόλ του Ταγκλιαφίκο, ο οποίος αντί να διώξει τη μπάλα σε σουτ του Μανέ, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Οι «κόκκινοι» είχαν σημαντική ευκαιρία με τον Σαλάχ για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, αλλά στο 44’ χρειάστηκαν την επέμβαση του Φαμπίνιο στη γραμμή για να γλιτώσουν το 1-1. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο «Αίαντας» είχε δοκάρι με σουτ του Κλάεσεν (46’) όμως στη συνέχεια δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός και η Λίβερπουλ είχε σημαντικές στιγμές για να «κλειδώσει» το ματς. Αυτό δεν έγινε και στο 90+4’ λίγο έλειψε να το πληρώσει μετά από λανθασμένη έξοδο του Άντριαν, αλλά το σουτ του Εκέλενκαμπ πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στα άλλα παιχνίδια, η Αταλάντα διέλυσε με 4-0 την Μίντιλαντ στην Δανία, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-1 της Πόρτο στο «Έτιχαντ» και ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην κορυφή του ομίλου, ενώ ισόπαλα 2-2 έληξαν τα Ίντερ-Γκλάντμπαχ και Σάλτσμπουργκ-Λοκομοτίβ Μόσχας.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα:


Μπάγερν - Ατλέτικο 4-0:




Ρεάλ - Σαχτάρ 2-3:




Άγιαξ - Λίβερπουλ 0-1:




Μίντιλαντ - Αταλάντα 0-4:




Μάντσεστερ Σίτι - Πόρτο 3-1:




Ίντερ - Γκλάντμπαχ 2-2:




Σάλτσμπουργκ - Λοκομοτίβ Μόσχας 2-2:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.