Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον… αέρα λόγω κορωνοϊού το Απόλλων Σμύρνης- Λαμία

Στον… αέρα λόγω κορωνοϊού το Απόλλων Σμύρνης- Λαμία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2020 23:56
Στον… αέρα βρίσκεται το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με την Λαμία στην «Ριζούπολη», αφού προέκυψαν άλλα τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Μετά το ΑΕλ-Άρης, άλλη μια αναμέτρηση ενδέχεται να αναβληθεί λόγω κορωνοϊού. Το μεσημέρι του Σαββάτου (24/10) ο Απόλλωνας Σμύρνης ανακοίνωσε δύο κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα, αλλά για να υπάρξει διακοπή αγώνα, χρειάζονται τρία.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (25/10) η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές κι ένα μέλος του προπονητικού τιμ βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 και όλα δείχνουν ότι το κυριακάτικο (25/10) παιχνίδι με την Λαμία θα αναβληθεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Τρεις ποδοσφαιριστές και ένας μέλος του προπονητικού τιμ είναι πλέον τα θετικά κρούσματα στην ομάδα μας. Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν θετικοί στα τεστ που υποβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου. Ήδη θετικά ήταν τα αποτελέσματα για έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του προπονητικού τιμ από τα τεστ της Πέμπτης. Ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένουμε τις απαντήσεις και στα υπόλοιπα τεστ μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.