Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κονσεϊσάο: «Έχει ειδικό βάρος το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, και οι δύο ομάδες θα συναντήσουν δυσκολίες»

Κονσεϊσάο: «Έχει ειδικό βάρος το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, και οι δύο ομάδες θα συναντήσουν δυσκολίες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2020 19:08
Ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο παραδέχτηκε πως το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει ειδικό βάρος στη μάχη για την 2η θέση που οδηγεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Πόρτο υποδέχεται την Τρίτη τον Ολυμπιακό στο «Ντραγκάο» (27/10, 22:00) για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως υπογράμμισε ο Σέρτζιο Κονσενϊσάο, οι «δράκοι» θέλουν μόνο τη νίκη, ενώ παραδέχτηκε πως το παιχνίδι έχει ειδικό βάρος, μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Μαρσέιγ και την ήττα της ομάδας του από την Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Πόρτο:

Για τη σημασία του αυριανού αγώνα: «Είναι σημαντικό να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Τίποτα δεν έχει κριθεί αλλά αυτό το παιχνίδι έχει ειδικό βάρος, χωρίς αμφιβολία».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό: Γνωρίζω τον Πέδρο Μαρτίνς και την εικόνα των ομάδων του αλλά αυτό δεν αλλάζει τα πράγματα. Είναι μια ομάδα με εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι πιο φρέσκοι από εμάς. Είναι μια ομάδα που καθοδηγείται πολύ καλά από έναν προπονητή που γνωρίζουμε στην Πορτογαλία. Σε επτά παιχνίδια είναι αήττητοι κι έχουν δεχτεί μόνο ένα γκολ. Κέρδισαν την Μαρσέιγ που παίζει σε ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Θα συναντήσουμε δυσκολίες, αλλά το ίδιο κι αυτοί.

Για τη στρατηγική που σκέφτεται: «Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας πλευρά και να προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε το παιχνίδι εκεί που το θέλουμε. Δεν θα μοιραστώ μαζί σας τη στρατηγική προσέγγιση».

Για το αν θα παίξουν οι Λουίς Ντίαζ και Οτάβιο: «Είναι αμφίβολοι, θα αποφασίσουμε μέχρι την ώρα του αγώνα. Δεν έχουν σοβαρούς τραυματισμούς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.