Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός Αναβλήθηκε ο αγώνας με την Ζενίτ λόγω του κρούσματος κορωνοϊού στο «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός Αναβλήθηκε ο αγώνας με την Ζενίτ λόγω του κρούσματος κορωνοϊού στο «τριφύλλι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2020 14:40
Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Ζενίτ για την 6η αγωνιστική της EuroLeague (29/10) αναβλήθηκε λόγω του κρούσματος κορωνοϊού στους «πράσινους».

Δεν θα γίνει την Πέμπτη (29/10) ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν ότι αθλητής της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και το μεσημέρι της Τετάρτης (28/10) η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε την αναβολή του αγώνα.

Η ανακοίνωση:

Το παιχνίδι της Regular Season για την 6η αγωνιστική μεταξύ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, έχει αναβληθεί. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ζήτησε την αναβολή λόγω της τοπικής νομοθεσίας που επέβαλε μέτρα καραντίνας στην ομάδα μετά από ένα θετικό μέλος, το οποίο αφήνει την ομάδα χωρίς τους τουλάχιστον οκτώ δηλωμένους παίκτες για να αγωνιστεί.

Με την τροποποίηση των Ειδικών Κανονισμών για την COVID-19, εγκεκριμένο από την Εκτελεστική Επιτροπή Μετόχων του ECA, κάθε παιχνίδι μπορεί να προγραμματιστεί εκ νέου προγραμματισμό έως και τρεις φορές, εάν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η EuroLeague θα συντονίσει και με τις δύο ομάδες τις καλύτερες επιλογές για να επαναπρογραμματίσει το παιχνίδι. Εναλλακτικές ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στην EuroLeague μόλις επιβεβαιωθούν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.