Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρέρα: «Στόχος η νίκη σε όλα τα παιχνίδια, θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Καρέρα: «Στόχος η νίκη σε όλα τα παιχνίδια, θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
2/12/2020 16:08
Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπράγκα (3/12, 19.55), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι η Ένωση θα προσπαθήσει να διεκδικήσει όσες πιθανότητες πρόκρισης της αναλογούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για την ΑΕΚ με Μπράγκα και Παναθηναϊκό και την διαχείριση των παικτών: «Σίγουρα, υπάρχει παίκτης που δεν θα παίξει αύριο και θα ξεκουραστεί για την Κυριακή. Θα δούμε και θα αποφασίσουμε σήμερα στην προπόνηση για το ποιος πρέπει να παίξει αύριο με την Μπράγκα».

Για το αν θεωρεί επιτυχημένη τη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Δεν θεωρώ πως έχουμε φτάσει στους στόχους μας. Στόχος είναι να κερδίζουμε όλους τους αγώνες. Παρότι έχουμε λίγες ελπίδες για να περάσουμε θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να εξαντλήσουμε τις ελπίδες μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα παλέψουμε για να προκριθούμε και στη συνέχεια στο γήπεδο θα φανεί αν μπορούμε να το κάνουμε».

Για την ομιλία του στους παίκτες πριν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Όχι δεν έχει σχέση με την πίεση και την ήττα από την Ζόρια. Πριν από κάθε αγώνα μιλάω με τους παίκτες και το κάνω ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.