Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ - Μπράγκα 2-4: Τραγικά λάθη και νέος διασυρμός για την Ένωση (video)

ΑΕΚ - Μπράγκα 2-4: Τραγικά λάθη και νέος διασυρμός για την Ένωση (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
3/12/2020 21:46
Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την Μπράγκα και διασύρθηκε στο ΟΑΚΑ 1-4, χάνοντας πλέον το τρένο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και μαθηματικά.

Η Ένωση εμφανίστηκε χωρίς συγκέντρωση και με αμυντικά κενά που δεν διορθώθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει και το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, αφού είχαν προηγηθεί οι ήττες από τη Λέστερ (1-2) και τη Ζόρια (0-3).

Οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν στους τρεις βαθμούς και την τελευταία θέση του ομίλου, αφού η Ζόρια νίκησε τη Λέστερ με 1-0 κι ανέβηκε εκείνη στην τρίτη θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα αφού στο 8' ο Τορμένα ανενόχλητος νίκησε τον Τσιντώτα για το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Γκαλένο εξέθεσε τον Μπακάκη και γύρισε στον Εσγκάιο ο οποίος σε κενή εστία σημείωσε το 0-2.

Η ΑΕΚ θέλησε να αντιδράσει κι έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Ολιβέιρα να αστοχεί σε κενή εστία μετά από γύρισμα του Αλμπάνη. Τελικά ο Πορτογάλος στράικερ κατάφερε να πάρει την προσωπική του ρεβάνς εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων κι αφού πέρασε τον Ματέους μείωσε στο 31'.

Πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όμως η Μπράγκα βρήκε και τρίτο γκολ. Ο Γκαλένο έφυγε ξανά στην πλάτη του Μπακάκη και γύρισε στον Ρικάρντο Όρτα ο οποίος δεν πλάσαρε καλά, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Πλέον η ΑΕΚ είχε να ανέβει ένα «βουνό». Πίεσε αρκετά μέχρι το 60' αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει. Στη συνέχεια οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε.

Στο 83' πάντως οι Πορτογάλοι βρήκαν και τέταρτο γκολ με «ξερό» σουτ του Γκαλένο έξω από την περιοχή, με το οποίο άφησε «άγαλμα» τον Τσιντώτα. Η ΑΕΚ κινδύνευσε να δεχτεί κι άλλο τέρμα, όμως ο Βασιλαντωνόπουλος στο 89' ήταν αυτός που μείωσε στο τελικό 2-4, με το πρώτο του γκολ ως παίκτης του «δικεφάλου».

Πλέον η ΑΕΚ στρέφεται στο ντέρμπι της Κυριακής (6/12, 19.30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ως τυπικά γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ, με το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης (10/12, 22.00) με τη Λέστερ στην Αγγλία, να έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Δείτε τα highlights του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.