Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σπανούλης: «Πιθανότατα σύντομα η αποχώρησή μου από τα παρκέ»

Σπανούλης: «Πιθανότατα σύντομα η αποχώρησή μου από τα παρκέ»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/1/2021 17:08
Ο Βασίλης Σπανούλης παραχώρησε συνέντευξη στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων κι αποκάλυψε ότι πλέον σκέφτεται την αποχώρησή του από τα γήπεδα, βάζοντας τέλος στη μεγάλη καριέρα του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού άλλωστε πλησιάζει στα 39 του χρόνια και δεν έκρυψε ότι περνάει από το μυαλό του το ενδεχόμενο απόσυρσης από τα παρκέ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Φυσικά το έχω σκεφτεί το θέμα της αποχώρησης! Είμαι 38 χρονών, σε λίγο καιρό θα γίνω 39. Αυτή η στιγμή θα έρθει πιθανότατα σύντομα. Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά από αυτό. Θα ήθελα να συνεχίσω να ασχολούμαι με κάτι που σχετίζεται με το άθλημα».

Για τη σχέση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Με τον Γιάννη μιλάμε για πολλά πράγματα. Είναι πάντα πολύ ωραίο να μιλάς μαζί του, γιατί αγαπά το μπάσκετ».

Για τα μυστικά της καριέρας του:

«Πολλή δουλειά, πειθαρχία, αυτοέλεγχος, σεβασμός και θυσίες" απάντησε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως "ουδέποτε ονειρεύτηκα να κάνω κάτι πέραν του μπάσκετ. Ερωτεύτηκα το άθλημα από το πρώτο λεπτό. Όταν ήμουν παιδί, έκανα κι άλλα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, η κολύμβηση, αλλά και το καράτε, το μπάσκετ όμως ήταν αυτό που μου άρεσε περισσότερο απ' όλα. Αυτό που είχε πάντα τη μεγαλύτερη σημασία στη ζωή μου, ήταν η αγάπη για το μπάσκετ και την οικογένειά μου. Γιατί εκείνη πίστευε πάντα σε μένα και μου επέτρεψε να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο: να παίξω μπάσκετ».

Για την αξέχαστη στιγμή του στα γήπεδα:

«Δεν μπορώ να πω ποια είναι η πιο αξέχαστη στιγμή, αλλά σίγουρα η χρονιά που ήμουν στο ΝΒΑ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή εμπειρία, παρότι τότε δούλεψα περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Υπάρχουν πολλές απογοητεύσεις και αποτυχίες κάποιες φορές, αλλά πάντα προσπαθώ να βρω τον τρόπο να τις ξεπεράσω».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.