Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Με το ένα πόδι στους «8» Άρης και Βόλος (videos)

Κύπελλο Ελλάδας: Με το ένα πόδι στους «8» Άρης και Βόλος (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2021 17:59
Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας πήραν Άρης και Βόλος. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ οι Βολιώτες νίκησαν με το ίδιο σκορ τον ΌΦΗ στο «Πανθεσσαλικό». Δείτε τα στιγμιότυπα.

Ο Άρης, χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους «16» του Κυπέλλου και πήρε ξεκάθαρο σκορ πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στην Τρίπολη. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος από τους Μαντσίνι (69’) και Μπερτόγλιο (76’), ενώ οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Βόλος επικράτησε με 2-0 του ΌΦΗ στο «Πανθεσσαλικό» και βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις κακές αντιδράσεις της άμυνας των Κρητικών και πέτυχαν δύο γκολ με τους Μαρτίνες (52’) και Μήτογλου (85’), που τους δίνουν σημαντικό προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στο Ηράκλειο. Προβληματική εμφάνιση από την ομάδα του Σίμου, η οποία βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Δείτε τα στιγμιότυπα:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.