Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσεχική Ομοσπονδία: «Ο Μπίτσαν έχει 821 γκολ, δεν έσπασε το ρεκόρ ο Ρονάλντο»

Τσεχική Ομοσπονδία: «Ο Μπίτσαν έχει 821 γκολ, δεν έσπασε το ρεκόρ ο Ρονάλντο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2021 16:51
Η Τσέχικη Ομοσπονδία ποδοσφαίρου αμφισβητεί το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος χθες (20/1) έγινε ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα επίσημα γκολ (760) στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αναφέροντας πως ο Τσέχος, Γιόζεν Μπίτσαν είχε σημειώσει 821 και όχι 759!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία με το χθεσινό γκολ του στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ, αφού έφτασε τα 760 επίσημα γκολ κι έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών, ξεπερνώντας τον Τσέχο, Γιόζεφ Μπίτσαν.

Ωστόσο διαφορετική άποψη έχει η τσεχική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, αφού με επίσημη ανακοίνωση της, αμφισβητεί το ρεκόρ του Ρονάλντο, αναφέροντας πως ο Μπίτσαν έχει πετύχει 821 επίσημα γκολ, κάτι που σημαίνει ότι ο Ρονάλντο πρέπει να πετύχει άλλα 62 γκολ για να γίνει ο αρχισκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ο πιο ακριβής πιθανός αριθμός των επίσημων γκολ του Μπίτσαν είναι 821. Γκολ που έχουν συμπεριληφθεί από αγώνες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, Εθνικά Κύπελλα, το Κύπελλο ομάδων της Κεντρικής Ευρώπης, και τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας. Στο συνολικό αριθμό γκολ, δεν συμπεριλαμβάνονται τα γκολ σε φιλικά παιχνίδια, με εξαίρεση αυτά της Εθνικής Ομάδας».

Την ίδια ώρα το BT SPORT έκανε αφιέρωμα για το ιστορικό ρεκόρ του Ρονάλντο, αναφέροντας αναλυτικά στατιστικά για τα 760 γκολ που έχει σημειώσει. Τα 491 εξ αυτών έχουν σημειωθεί με το δεξί του πόδι, τα 136 με το αριστερό, 131 με κεφαλιές, 133 με πέναλτι και 56 με εκτελέσεις φάουλ. Ο CR7 μετράει επίσης 56 χατ-τρικ, ενώ με την Εθνική του ομάδα έχει σκοράρει 102 γκολ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.