Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Καρέλη

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Καρέλη

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/2/2021 18:43
Παίκτης του Παναιτωλικού με κάθε επισημότητα είναι ο Νίκος Καρέλης ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.

Κάτοικος Αγρινίου μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα είναι ο Νίκος Καρέλης καθώς ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του παίκτη.

Ο Έλληνας επιθετικός με την εμπειρία του θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του Δέλλα για την προσπάθεια που κάνει να σωθεί στην κατηγορία. Ο Παναιτωλικός θα είναι ο 4ος σύλλογος στην Ελλάδα που θα φορέσει την φανέλα του ο Καρέλης καθώς έχει περάσει από Εργοτέλη, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή επιθετικού Νίκου Καρέλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2022. Στη χώρα μας έχει αγωνιστεί με Εργοτέλη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και εκτός Ελλάδας με Άμκαρ, Γκενκ, Μπρέντφορντ και Ντε Χάαγκ. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 16»

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Ήρθα σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και ανυπομονώ να ξεκινήσω και εγώ να τη βοηθήσω. Δεν θέλω να μιλήσω για προσωπικούς στόχους, παρά μόνο ότι θα προσπαθήσω από την πλευρά μου για το καλύτερο, ώστε ο Παναιτωλικός να ανέβει βαθμολογικά, γιατί ανήκει πιο ψηλά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.