Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκαριστικός τραυματισμός του Νανού της Πόρτο, έφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο (video)

Σοκαριστικός τραυματισμός του Νανού της Πόρτο, έφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/2/2021 23:22
Ο εκτός έδρας αγώνας της Πόρτο με την Μπελενένσες Σαντ επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Νανού λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα οι «δράκοι» ταξίδεψαν στο Οέιρος ούτως ώστε να αντιμετωπίσουν την Μπελενένσες Σαντ.

Ενώ οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να ολοκληρώσουν το ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ήρθε ένας σοβαρός τραυματισμός να αφήσει σε δεύτερη μοίρα το τελικό αποτέλεσμα που ήταν 0-0.

Έπειτα από μία σέντρα του Κορόνα στο 85', ο δεξιός μπακ της ομάδας του Κονσεϊσάο, Νανού, έκανε κίνηση μέσα στην περιοχή για να σκοράρει.

Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Κρίτσιουκ βγήκε για να απομακρύνει και οι δυο τους συγκρούστηκαν πολύ άσχημα.

Ο 26χρονος μπακ φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του από τη σφοδρή σύγκρουση κι άπαντες στο γήπεδο «πάγωσαν».

Άμεσα ζήτησαν να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να διακομισθεί στο κοντινότερο νοσοκομείο όπως και συνέβη. Οι αθλητές και τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων ήταν εμφανώς σοκαρισμένοι και μάλιστα κάποιοι ξέσπασαν σε λυγμούς, ενώ ορισμένοι άλλοι προσεύχονταν για την υγεία του.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κι έφυγε με το ασθενοφόρο, το παιχνίδι συνεχίστηκε με δέκα λεπτά καθυστέρηση και ολοκληρώθηκε δίχως να σημειωθεί κάποιο γκολ.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες από την Πορτογαλία ο Νανού ανέκτησε τις αισθήσεις του και θα του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να φανεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Δείτε το σοκαριστικό video:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.