Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ - Βόλος 4-2: Ξέσπασμα δεκαλέπτου και προβάδισμα πρόκρισης για την Ένωση (video)

ΑΕΚ - Βόλος 4-2: Ξέσπασμα δεκαλέπτου και προβάδισμα πρόκρισης για την Ένωση (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
10/2/2021 19:02
Η ΑΕΚ νίκησε 4-2 τον Βόλο στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πλέον έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στους «4» της διοργάνωσης που αποτελεί έναν από τους βασικούς της στόχους για τη σεζόν, με δεδομένο ότι δεν κατάφερε να διεκδικήσει τον τίτλο στη Super League Interwetten.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους «κιτρινόμαυρους». Οι φιλοξενούμενοι έριξαν... προειδοποιητική βολή με τον Περέα στα πρώτα λεπτά και στο 14' κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ με τον Δουβίκα.

Ωστόσο τα πάντα άλλαξαν λίγο αργότερα. Η ΑΕΚ ήταν σαν να γύρισε έναν διακόπτη κι άρχισε να σκοράρει κατά βούληση.

Αρχικά ισοφάρισε στο 25' με τον Μάνταλο, ενώ στο 29' ο Τάνκοβιτς ολοκλήρωσε την ανατροπή και την έβαλε σε θέση οδηγού. Τρία λεπτά αργότερα ξανά ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ στο 36' ο Ολιβέιρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 4-1 που ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και με δεδομένο ότι η ΑΕΚ είχε αποκτήσει διαφορά ασφαλείας, δεν θέλησε να ρισκάρει και ο ρυθμός έπεσε. Οι Θεσσαλοί πάντως κατάφεραν να σκοράρουν ξανά με τέρμα του Μήτογλου στο 58'.

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τον Βόλο να έχει δοκάρι στα τελευταία λεπτά και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δείτε τα highlights από την αναμέτρηση:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.