Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-2: «Πέρασε» από το Περιστέρι ο ανώτερος Δικέφαλος (video)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-2: «Πέρασε» από το Περιστέρι ο ανώτερος Δικέφαλος (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
15/2/2021 19:31
Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο του Περιστερίου, επιβλήθηκε με 2-0 του αντιπάλου και ισοβαθμεί πλέον με Άρη και ΑΕΚ στην 2η θέση της βαθμολογίας. Ζίβκοβιτς (56') και Σβαμπ (61') τα γκολ για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχασαν και πέναλτι με τον Βιεϊρίνια στο πρώτο μέρος.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν ο νικητής στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που διεξήχθη στο Περιστέρι καθώς το γήπεδο στα Ιωάννινα δεν ήταν κατάλληλο για την πραγματοποίηση ποδοσφαιρικού αγώνα. Ο ΠΑΟΚ από την αρχή του παιχνιδιού επέβαλλε τον ρυθμό του, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τους τυπικά γηπεδούχους και έφτασε σε μία σημαντική νίκη.

Μόλις στο 4' απείλησε με ένα σουτ του Τζόλη από πλάγια θέση το οποίο κατέληξε άουτ, έχασε όμως την μεγαλύτερη του ευκαιρία στο 21' όταν ο Βιεϊρίνια έστειλε ψηλά άουτ το πέναλτι που επιχείρησε. Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, με τους παίκτες του Γιαννίκη να μην μπορούν να βγουν μπροστά και αυτούς του Γκαρσία να δυσκολεύονται να βρουν χώρους στην επίθεση.

Το ημίχρονο έληξε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, αλλά στην επανάληψη οι Θεσσαλονικείς μπήκαν και πάλι αποφασισμένοι να βρουν το γκολ που θα τους δώσει τη νίκη. Την λύση τελικά έδωσε ο Ζίβκοβιτς στο 56' όταν πήρε την μπάλα από τα δεξιά στο ύψος της αντίπαλης περιοχής, συνέκλινε προς τα μέσα και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του θετικού μέχρι εκείνο το σημείο Λοντίγκιν. Οι «ασπρόμαυροι» πήραν ψυχολογία και και εννιά λεπτά μετά ο Τζόλης μπήκε ωραία στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Οικονομόπουλο και ο Σβαμπ έγραψε από τα 11 βήματα το 0-2.

Από την στιγμή που ο ΠΑΣ δεν μπορούσε να απειλήσει, το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα στη συνέχεια, ο Λοντίγκιν σταμάτησε σε τετ α τετ τον Τζόλη στο 64' και από εκεί και έπειτα δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο στο χιονισμένο τοπίο του Περιστερίου.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.