Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πόρτο - Γιουβέντους 2-1: Ηττήθηκαν και φωνάζουν για τη διαιτησία οι «μπιανκονέρι» (video)

Πόρτο - Γιουβέντους 2-1: Ηττήθηκαν και φωνάζουν για τη διαιτησία οι «μπιανκονέρι» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/2/2021 00:05
Η Πόρτο νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξήχθη στο «Ντραγκάο».

Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας σκόραραν μία φορά στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου, όμως οι «μπιανκονέρι» μείωσαν λίγο πριν το τέλος και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εφιαλτικό τρόπο για το συγκρότημα του Αντρέα Πίρλο, καθώς στα 61 δευτερόλεπτα ο Μπεντανκούρ έκανε λάθος υπολογισμό στο γύρισμά του προς τον Σέζνι και ο Ταρεμί με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Γιούβε έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει και δεν έπαιξε καθόλου καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Η έναρξη της επανάληψης ήταν ίδια με εκείνη του αγώνα. Κι αυτό διότι στο 46' ο Μαναφά έδωσε την μπάλα στον Μαρεγκά και ο σέντερ φορ από το Μάλι σκόραρε από κοντά δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στο σύνολο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Μάλιστα οι «δράκοι» πλησίασαν και σε τρίτο τέρμα με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, όμως στο 82', μετά από μία καλά σχεδιασμένη επίθεση, η Γιουβέντους πέτυχε ένα γκολ που ενδεχομένως να αποδειχθεί κομβικό.

Ο Άλεξ Σάντρο έκανε την κάθετη πάσα στον Ραμπιό, ο Γάλλος μέσος γύρισε παράλληλα στην περιοχή και ο επερχόμενος Κιέζα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ωστόσο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι «μπιανκονέρι» ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Ζαϊντού στον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Ισπανό ρέφερι Κάρλος Ντελ Σέρο Γκράντε να μην υποδεικνύει την παράβαση και να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Πλέον οι δύο αντίπαλοι θα λύσουν τις διαφορές τους στο Τορίνο στις 9 Μαρτίου.

Δείτε τα highlights του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.