Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι 0-1: Προβάδισμα για τους Λονδρέζους με γκολάρα του Ζιρού (video)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι 0-1: Προβάδισμα για τους Λονδρέζους με γκολάρα του Ζιρού (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/2/2021 00:04
Η Τσέλσι νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0, σε αγώνα που διεξήχθη στο Βουκουρέστι κι έκανε βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Ολιβιέ Ζιρού στο 68' με εκπληκτικό ανάποδο «ψαλίδι».

Το παιχνίδι διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ισπανία που δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Οι Λονδρέζοι κυριάρχησαν από το ξεκίνημα του αγώνα, όμως δυσκολεύτηκαν από τη μαζική άμυνα των τυπικά γηπεδούχων.

Το συγκρότημα του Ντιέγκο Σιμεόνε για ακόμα μία φορά είχε ως αποκλειστικό σκοπό να καταστρέψει το παιχνίδι των αντιπάλων και την «πλήρωσε».

Η Τσέλσι στο 68' άνοιξε το σκορ με εκπληκτικής έμπνευσης ανάποδο «ψαλίδι» του Ολιβιέ Ζιρού.

Το τέρμα του Γάλλου στράικερ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όμως μετά τη χρήση του VAR μέτρησε κανονικά, μια και η μπάλα είχε φτάσει στον έμπειρο σέντερ φορ από το πόδι του αμυντικού των «ροχιμπλάνκος», Ερμόσο.

Στη συνέχεια η Ατλέτικο προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, δίχως να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις μπροστά στην εστία του Μεντί και το τελευταίο σφύριγμα του Γερμανού ρέφερι Μπριχ, βρήκε την Τσέλσι να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στις 17 Μαρτίου.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.