Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ Βόλος: «Ο νόμος του ισχυρού εξακολουθεί να κυριαρχεί και να ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο»

ΠΑΕ Βόλος: «Ο νόμος του ισχυρού εξακολουθεί να κυριαρχεί και να ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2021 11:53
Η ΠΑΕ Βόλος εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία του Φάμπιο Βερίσιμο στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ όρισε διαιτητή τον Πορτογάλο ο οποίος είναι συμπατριώτης των Μαρτίνς, Σα και Σεμέδο.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε χθες (1/3) του Βόλου με 2-1 στο Πανθεσσαλικό, με τους γηπεδούχους να «βράζουν» με τη φάση από την οποία προέκυψε το 2ο γκολ των «ερυθρόλευκων». Στο 81ο λεπτό ο Εμβιλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σε φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ. Το γκολ εξετάστηκε για οφσάιντ του Χασάν, ο οποίος ήταν μπροστά από την μπάλα, αλλά ο Βρίσιμο έκρινε πως δεν υπήρχε παράβαση.

Η ΠΑΕ Βόλος ισχυρίζεται ότι το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ, ενώ αναφέρεται και στο φάουλ που ξεκίνησε η φάση, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος σφύριξε ανάποδα το φάουλ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλου αναφέρει:

Άλλη μια κακή διαιτησία σε βάρος της ομάδας μας, της στέρησε το θετικό αποτέλεσμα που δικαιούταν απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιά. Κακός διαιτητής ο Πορτογάλος, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με λάθη σε όλο το 90λεπτο και με κορύφωση τη φάση του 80ου λεπτoύ όταν δίνει ανάποδο φάουλ σε βάρος μας από το οποίο και προέρχεται η φάση του δεύτερου γκολ για το οποίο ουδεμία αμφιβολία υπάρχει: Ηταν οφσάιντ!

Ειλικρινά απορούμε με την ενέργεια του κ. Κλάτεμπεργκ να φέρει ένα τέτοιας ποιότητας ξένο διαιτητή, και μάλιστα Πορτογάλο συμπατριώτη του Μαρτίνς, του Σα και του Σεμέδο. Βλέποντας τη διαιτησία του, είμαστε βέβαιοι ότι ένας άλλος, Ελληνας, δεν θα μπορούσε να τα πάει χειρότερα.

Δυστυχώς ο «νόμος του ισχυρού» εξακολουθεί να κυριαρχεί και να ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.