Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάγερν Μονάχου-Λάτσιο 2-1: Ακόμη ένα εύκολο βράδυ και πρόκριση για τους Βαυαρούς (video)

Μπάγερν Μονάχου-Λάτσιο 2-1: Ακόμη ένα εύκολο βράδυ και πρόκριση για τους Βαυαρούς (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/3/2021 23:53
Η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε με 2-1 της Λάτσιο στην «Αλιάνζ Αρίνα» και πήρε μία ούτως ή άλλως αναμενόμενη πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Λεβαντόφσκι στο 33' με πέναλτι και Τσούπο-Μοτίνγκ στο 73' τα γκολ των γηπεδούχων, μείωσαν με κεφαλιά του Πατόρο στο 82' οι φιλοξενούμενοι.

Οι Ιταλοί βέβαια είναι η αλήθεια πως μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και έψαξαν ένα γκολ που θα έδινε λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ο Ιντζάγκι βέβαια φρόντισε να δώσει ανάσες στον Ιμόμπιλε δείχνοντας πως βάζει πλέον σε πρώτο ρόλο το πρωτάθλημα, οι παίκτες του όμως έδειξαν διάθεση να επιτεθούν. Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς απείλησε με μία κεφαλιά στο 15', ένα αχρείαστο μαρκάρισμα του Μουρίκι όμως πάνω στον Γκορέτσκα στο μέσα στην περιοχή στο 31' έστειλε τον Λεβαντόφσκι στην άσπρη βούλα.

Ο Πολωνός επιθετικός πέτυχε το 39ο φετινό του τέρμα σε 35 εμφανίσεις με την Μπάγερν Μονάχου και ουσιαστικά έσβησε όποια ελπίδα των Ιταλών. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι περισσότερο έμοιαζαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει και της συνέχειας στο πρωτάθλημα αλλά ήταν αυτοί που έφτασαν κοντά στο 2ο γκολ. Ο Λεβαντόφσκι στο 70' με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι αλλά τρία λεπτά μετά ο νεοσειλθών Τσούπο-Μότινγκ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Αλάμπα έκανε το 2-0.

Η Λάτσιο βρήκε το γκολ που έψαχνε από την αρχή, με τον Παρόλο να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Νίμπελ στο 82', αναθάρρησε και προσπάθησε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Μόναχο χωρίς όμως επιτυχία.

Το 1-0 του Λεβαντόφσκι:



Το δοκάρι του Πολωνού:



Το 2-0 με τον Τσούπο-Μοτίνγκ



Η μείωση του σκορ με τον Παρόλο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.