Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0: Δίκαιη πρόκριση οι Λονδρέζοι, παράπονα από τους «ροχιμπλάνκος» (video)

Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0: Δίκαιη πρόκριση οι Λονδρέζοι, παράπονα από τους «ροχιμπλάνκος» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/3/2021 00:03
Η Τσέλσι νίκησε 2-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και σε συνδυασμό με την επικράτησή της με 1-0 στον πρώτο αγώνα επί ισπανικού εδάφους προκρίθηκε δίκαια στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους Ίβηρες πάντως να έχουν παράπονα για τη διαιτησία.

Το συγκρότημα του Τόμας Τούχελ έμεινε ζωντανό για διάκριση με τους πρωτοπόρους της Λα Λίγκα να βλέπουν την πορεία τους να σταματάει πολύ νωρίς στην φετινή διοργάνωση. Μάλιστα η Τσέλσι παρέα με την Μπάγερν Μονάχου έγιναν τα δύο κλαμπ που συμπλήρωσαν το παζλ της οκτάδας.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης από την αρχή του αγώνα φάνηκε να πατάνε καλύτερα οι γηπεδούχοι στο χορτάρι και παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοί τους είχαν μεγαλύτερη ανάγκη το γκολ, ήταν εκείνοι που το έψαχναν περισσότερο.

Στο 25' έγινε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την Ατλέτικο Μαδρίτης να ζητάει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αθπιλικουέτα στον Καράσκο όμως ο Ντανιέλε Ορσάτο και οι συνεργάτες του στο VAR υπέδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Εννιά λεπτά αργότερα μάλιστα οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ σε ωραία αντεπίθεση, με τον Ζίγιεχ να εκμεταλλεύεται την όμορφη ασίστ του Βέρνερ και να νικάει τον Όμπλακ για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Οι περισσότεροι περίμεναν ότι στην επανάληψη οι Μαδριλένοι θα ανέβαζαν την απόδοσή τους και θα πίεζαν όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η Τσέλσι παρέμεινε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο κι έδειχνε να ελέγχει πλήρως, χωρίς πάντως να φτάσει σε δεύτερο γκολ.

Στο 82' ο Ιταλός ρέφερι απέβαλε τον Σάβιτς της Ατλέτικο με απευθείας κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον Ρούντιγκερ και πλέον όλα έμοιαζαν να κρίνονται οριστικά. Βέβαια οι παίκτες του Σιμεόνε απείλησαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όμως ο Μεντί απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Ζοάο Φέλιξ.

Στην αμέσως επόμενη φάση η Τσέλσι «σφράγισε» την πρόκριση με τον Έμερσον ο οποίος στην πρώτη του επαφή μετά την είσοδό του στο ματς δεν έκανε λάθος και νίκησε τον Όμπλακ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.