Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παπαδόπουλος: «Αυτό γίνεται μια φορά στα 20 χρόνια, έπεσα στο χορτάρι για αντίποινα» (video)

Παπαδόπουλος: «Αυτό γίνεται μια φορά στα 20 χρόνια, έπεσα στο χορτάρι για αντίποινα» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2021 19:02
Ο γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για το γκολ του στο 90+7’ που ισοφάρισε σε 2-2 τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας πως αυτά γίνονται κάθε 20 χρόνια, ενώ παραδέχτηκε πως δεν τραυματίστηκε μετά το 2-2, αλλά το έκανε για αντίποινα στους «πράσινους» που όπως είπε έπεφταν συνεχώς κάτω.

Απίστευτο φινάλε στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», αφού οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 2-0 αλλά οι Αρκάδες ισοφάρισαν σε 2-2 με γκολ του γκολκίπερ Παπαδόπουλο στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Έλληνας γκολκίπερ έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας που σκοράρει γκολ στην 1η κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τον Αριάν Μπεκιάι πριν 20 χρόνια.

Ο 30χρονος γκολκίπερ δήλωσε μετά το παιχνίδι πως αυτά συμβαίνουν κάθε 20 χρόνια, ενώ σε ερώτηση για το γεγονός πως έπεσε κάτω μετά τους πανηγυρισμούς του, παραδέχτηκε πως δεν τραυματίστηκε αλλά το έκανε για αντίποινα στους «πράσινους» που όπως είπε έπεφταν συνεχώς κάτω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για τη φάση του γκολ και αν σκέφτεται να παίζει ως φορ: «Ανέβηκα μπροστά γιατί η ομάδα μου έχανε. Η μπάλα ήρθε πάνω μου, σούταρα και μπήκε γκολ. Τόσο απλά. Αυτό γίνεται μία φορά στα 20 χρόνια δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε καν».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Δεν πιάσαμε καλή απόδοση σήμερα. Μετά το 0-2 αρχίσαμε να γινόμαστε πιο πιεστικοί, να ανεβαίνουμε σαν ομάδα και ευτυχήσαμε έστω με αυτή την κατάληξη να πάρουμε το βαθμό. Δεν είμαστε στα πλει-οφ για να φαινόμαστε σαν ευκαιρία για κάθε ομάδα. Ήρθαμε εδώ να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ότι είναι να πάρουμε ας το πάρουμε. Κάθε ομάδα έχει απουσίες, αλλά έχουμε ένα καλό ρόστερ για να βρούμε τις λύσεις. Θα βάλουμε το κεφάλι κάτω να δούμε τι έφταιξε για την εμφάνιση σήμερα και θα κοιτάξουμε στο εξής να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Για τον τραυματισμό μετά το γκολ: «Θα μιλήσω ευθέως. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα και πράξεις των παικτών του να πέφτουν κάτω και να κάνουν τους τραυματίες μικραίνουν το σύλλογο. Το έκανα για αντίποινα. Το έχω δει να πέφτουν κάτω παίκτες και πρέπει να σταματήσει. Ο Αστέρας αυτή τη σκοπιμότητα κι αυτή τη γελοιότητα τη σιχαίνεται. Πρέπει να τηρείται το fair play. Είμαστε 90 λεπτά αντίπαλοι, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Είναι ένα ματς, ψυχαγωγία είναι όχι να χρησιμοποιούμε τέτοια μέσα για να νικήσουμε».

Για το πώς έζησε το γκολ και που το αφιερώνει: «Δεν έχω δει το γκολ, αλλά το έζησα… Θέλω να το αφιερώσω σε όλο τον κόσμο που περνάει δύσκολα, λόγω πανδημίας. Η κατάσταση δεν πάει άλλο και φυσικά στην οικογένειά μου και την κόρη μου. Μου φώναξε ο προπονητής να πάω μπροστά και λέω να πάω. Ευτυχώς μου βγήκε…».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.