Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Άλμα σωτηρίας για τον ΟΦΗ, χαμένοι ΑΕΛ και Παναιτωλικός (video)

Super League Interwetten: Άλμα σωτηρίας για τον ΟΦΗ, χαμένοι ΑΕΛ και Παναιτωλικός (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/4/2021 22:03
Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League Interwetten καθώς επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ισόπαλα με το ίδιο σκορ (1-1) έληξαν τα άλλα τρία παιχνίδια, με την ΑΕΛ να παραμένει τελευταία.

Οι Κρητικοί ήταν πιο δραστήριοι στην αρχή του παιχνιδιού αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έμειναν πίσω στο σκορ από γκολ του Παμλίδη. Μπήκαν ωστόσο αποφασισμένοι στην επανάληψη και αφού ισοφάρισαν με ένα εκπληκτικό «σκαφτό» του Σαρντινέρο, έκαναν την ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σολίς.

Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης μοιράστηκαν βαθμούς στο Περιστέρι με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με σουτ του Φατιόν στο 49' αλλά τους γηπεδούχους να απαντάνε ακριβώς με την σέντρα με τον Μανούσο. Πολύ κοντά στην σωτηρία και οι δύο ομάδες.

Οι χαμένοι αυτής της αγωνιστικής πάντως ήταν ο Παναιτωλικός και η ΑΕΛ που ήρθαν ισόπαλοι στην Λάρισα και παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις. Οι γηπεδούχοι στο 9' είδαν τον Πινακά να μην μπορεί να νικήσει τον Κνετ σε εκτέλεση πέναλτι αλλά τελικά πήραν το προβάδισμα με τον Ντουρμισάι στο 44'. Ο Βέργος στο 50' έφερε το παιχνίδι στα ίσια, η ΑΕΛ πίεσε αλλά δεν έφτασε στη νίκη. Παραμένει έτσι στην τελευταία θέση, με τον Παναιτωλικό να βρίσκεται ένα βαθμό πάνω της.

Η Λαμία υποδέχτηκε τον Βόλο ψάχνοντας αποκλειστικά τη νίκη που θα της έδινε μεγάλη βαθμολογική ανάσα αλλά μόλις στο 88' βρήκε τον βαθμό της ισοπαλίας. Τρία λεπτά προηγηθεί οι φιλοξενούμενοι με τον Κρητικό, 0 Ντέλετιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσια.


Ατρόμητός-Απόλλων Σμύρνης 1-1



ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1



ΑΕΛ-Παναιτωλικός 1-1



Λαμία-Βόλος1-1


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.