Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-5: Την συνέτριψε στο ΟΑΚΑ (video)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-5: Την συνέτριψε στο ΟΑΚΑ (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/4/2021 21:52
Ένας καταιγιστικός στο πρώτο μέρος Ολυμπιακός, «διέλυσε» με 5-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και βαδίζει με χαρακτηριστική άνεση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Καμαρά (17'), Μασούρας (23',44') Ελ Αραμπί (35') και Φορτούνης οι σκόρερ των "ερυθρολεύκων", το γκολ της τιμής ο Ανσαριφάρντ στο 88' για τους απογοητευτικούς φιλοξενούμενους.

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην ΑΕΚ, την συνέτριψε με 5-1 και περιμένει απλά να φτάσει και μαθηματικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα ο Καμαρά έπιασε το σουτ στο 17', ο Χνιντ μπήκε στην πορεία της μπάλας προκειμένου να την διώξει αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασιάδη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν και βρήκαν το γκολ με τον Τάνκοβιτς στην επόμενη φάση, με τον εξτρέμ της ΑΕΚ όμως να είναι σε θέση οφσάιντ και το τέρμα να ακυρώνεται σωστά.

Στο 23' ωστόσο οι παίκτες του Μαρτίνς έφυγαν ταχύτητα στην κόντρα και ο Μασούρας με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να είναι στα χαμένα κάτι που αποτυπώθηκε και στο τραγικό λάθος του Λόπεθ στο 35', όταν έδωσε ασίστ στον Ελ Αραμπί που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 3-0. Ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς ανώτερος, ο Μασούρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει και άλλο τον δείκτη του σκορ στο 41' αλλά τρία λεπτά μετά αξιοποίησε την εκπληκτική ασίστ του Ελ Αραμπί και με ψύχραιμο πλασέ ολοκλήρωσε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν θα μπορούσε να ήταν ο ίδιος, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Ο Ολιβέιρα μείωσε στο 48' αλλά ήταν οριακά εκτεθειμένος και στο 68' ο Ανσαριφάρντ από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Από την άλλη όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν πιο αποτελεσματικοί και στο 74' έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Ο Χολέμπας βγήκε ωραία από τα αριστερά, βρήκε με τακουνάκι τον Φορτούνη ο οποίος έπιασε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Νεντελτσεάρου και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-5.

Το μόνο που κατάφερε η Ένωση ήταν να μειώσει με τον Ανσαριφάρντ στο 88' , ένα γκολ όπως που προφανώς δεν μπόρεσε να αλλάξει την τελική εντύπωση του αγώνα. Οι παίκτες του Χιμένεθ έκαναν μία απογοητευτική εμφάνιση, δέχτηκαν τις δικαιολογημένες αποδοκιμασίες και πλέον καλούνται να ανατρέψουν την κατάσταση. Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι έδειξαν την διαφορά που υπάρχει την φετινή χρονιά με τους ανταγωνιστές τους και γιατί φτάνουν σε ακόμη έναν τίτλο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.