Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0: Οι «πράσινοι» ταπείνωσαν τους «ασπρόμαυρους» (video)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0: Οι «πράσινοι» ταπείνωσαν τους «ασπρόμαυρους» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/4/2021 19:14
Ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε 3-0 στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League Interwetten.

Οι «πράσινοι» μέσα σε μερικές εβδομάδες νίκησαν για δεύτερη φορά τους «ασπρόμαυρους» κι έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της τετράδας. Πλέον η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι στέκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 49 βαθμούς, απέχοντας έναν πόντο από τον 3ο «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ προσπέρασαν την ΑΕΚ η οποία θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο απειλητικοί στο ξεκίνημα, όμως μετά το πρώτο τέταρτο ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε και θέλησε να δημιουργήσει κινδύνους μπροστά στην εστία του Πασχαλάκη.

Δεν τα κατάφερε όμως στο 38' άνοιξε το σκορ, στην πρώτη του τελική προσπάθεια στο ματς. Ο Βιγιαφάνιες με υπέροχη μπαλιά σαράντα μέτρων βρήκε στα δεξιά τον Χατζηγιοβάνη και ο τελευταίος σέντραρε εξαιρετικά χωρίς να κοντρολάρει. Η μπάλα προσγειώθηκε στη μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ και ο Μακέντα μ' ένα απλό άγγιγμα την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε απόλυτα όμως δημιούργησε μόλις μία σπουδαία ευκαιρία, με τον Διούδη να αποκρούει την κοντινή προσπάθεια του Κρέσπο στο 66'. Ο Μπόλονι άργησε να κάνει τις αλλαγές αλλά όταν προχώρησε στις κινήσεις του, αυτές είχαν άμεσο αποτέλεσμα.

Στο 78' ο Νιας βγήκε στην κόντρα και κέρδισε φάουλ σε καλή θέση. Ο Βιγιαφάνιες ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Πασχαλάκη για το 2-0 ένα λεπτό αργότερα, σ' ένα τέρμα που φέρει μεγάλη ευθύνη ο γκολκίπερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία βγήκαν μαζικά μπροστά κι άφησαν πολλά κενά στην άμυνα τους. Στο 85' ο Παναθηναϊκός τους τιμώρησε. Ο Μολό έδωσε ωραία την μπάλα στον Αϊτόρ ο οποίος ξεκίνησε πίσω από το κέντρο. Πλησιάζοντας στην περιοχή του ΠΑΟΚ σούταρε συρτά κι εύστοχα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του «τριφυλλιού», δίχως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Νιάς(87᾽ Καμπετσής), Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο(74᾽ Σάντσες), Χατζηγιοβάνης(78᾽Αϊτόρ), Βιγιαφάνιες, Μακέντα(78᾽ Ιωαννίδης).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπαμπά, Σβαμπ(70᾽ Ουάρντα), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Μουργκ(62᾽Τζόλης), Ελ Καντουρί, Σβιντέρσκι(70᾽Κρμέντσικ).

Δείτε τα highlights του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.