Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν 2-3: Με τέτοιον Εμπαπέ φτάνει στην κούπα! (video)

Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν 2-3: Με τέτοιον Εμπαπέ φτάνει στην κούπα! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/4/2021 23:53
Η Παρί Σεν Ζερμέν με πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Εμπαπέ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ πήρε μία μεγάλη νίκη μέσα στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν με 3-2 και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την ταχύτητα και την ποιότητα των Εμπαπέ, Νεϊμάρ την ώρα που οι γηπεδούχοι με γκολ των Τσούπο-Μοτίνγκ (37') και Μίλερ (60') επέστρεψαν από το 0-2 αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Τούχελ καθώς μόλις στο 3' ο Ντι Μαρία βρήκε ωραία τον Νεϊμάρ στην αντεπίθεση, ο Βραζιλιάνος ήταν ταχύτατος και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Εμπαπέ. Ο Γάλλος φορ έπιασε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή με τον Νόιερ να κάνει μία ασταθή απόκρουση και να δέχεται το γκολ.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες γκέλες όμως αυτή την φορά την έκανε σε ένα καθοριστικό παιχνίδι. Η Μπάγερν προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο στη συνέχεια και να βγει μπροστά, δεν δημιούργησε όμως κάποια κλασική ευκαιρία και στο 28' ο Νεϊμάρ έκανε το γέμισμα μέσα στην περιοχή, ο Μαρκίνιος βρέθηκε αφύλαχτος απέναντι στον Νόιερ και πλάσαρε εύστοχα για το 0-2.

Ο αρχηγός της Παρί στάθηκε άτυχος καθώς αμέσως μετά αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού, ο Φλικ όμως ήταν αυτός που αποφάσισε να ανακατέψει εκούσια την σύνθεση της ομάδας του, βγάζοντας στο 33' τον Γκορέτσκα και περνώντας στο παιχνίδι τον Ντέιβις. Οι Βαυαροί μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι στο 37' όταν ο αντικαταστάτης του τραυματία Λεβαντόφσκι, Τσούπο-Μότινγκ με ωραία κεφαλιά μείωσε το σκορ. Ο Φλικ πριν την λήξη του ημιχρόνου προχώρησε και σε 2η αλλαγή με τον Μπόατενγκ να αντικαθιστά τον Ζούλε,η Μπάγερν πίεσε αλλά δεν βρήκε την ισοφάριση.

Το σκηνικό στην επανάληψη παρέμενε ίδιο με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να χτυπήσουν με την ταχύτητα τους στην αντεπίθεση. Οι παίκτες του Ποτσετίνο ήταν αυτοί όμως που έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Νεϊμάρ να βρίσκεται απέναντι στον Νόιερ αλλά το πλασέ που επιχείρησε σταμάτησε πάνω στον αρχηγό της Μπάγερν. Οι Βαυαροί έβγαιναν μπροστά και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να βρουν την ισοφάριση και τελικά βρήκαν την λύση από μία στημένη φάση. Ο Κίμιχ εκτέλεσε από δεξιά το φάουλ, ο Μίλερ πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Το γκολ αυτό έκανε την Μπάγερν να πιστέψει ακόμα παραπάνω στην ανατροπή, οι Γάλλοι όμως ήταν άκρως επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές ο Νεϊμάρ βρήκε άλλη μία φορά τον Εμπαπέ και αυτός παρά το γεγονός πως είχε μπροστά του τον Μπόατενγκ σούταρε και πέτυχε το 2-3 στο 68'. Αυτή η τροπή αποσυντόνισε τους Βαυαρούς που μπορεί να συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο αλλά την επόμενη καλή τους στιγμή την είχαν στο 86' με ένα σουτ του Αλάμπα να περνάει ξυστά από την εστία του Νάβας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μίλερ μέσα από την περιοχή έστειλε επίσης την μπάλα άουτ, η Μπάγερν έκλεισε στην εστία της την Παρί στα τελευταία λεπτά αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει εκ νέου στην ισοφάριση.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.