Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Μεγάλο «διπλό» η ΑΕΛ, βαθμό ο ΌΦΗ, τελευταίος ο Παναιτωλικός (video)

Super League Interwetten: Μεγάλο «διπλό» η ΑΕΛ, βαθμό ο ΌΦΗ, τελευταίος ο Παναιτωλικός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2021 21:48
Η ΑΕΛ πήρε μεγάλο «διπλό» (1-0) στην έδρα του Ατρόμητου και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας, προσπερνώντας τον Παναιτωλικό, ο οποίος ηττήθηκε με 3-1 από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Σημαντικός βαθμός για ΌΦΗ, 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη.

Η ΑΕΛ ήταν η μεγάλη κερδισμένη στα σημερινά παιχνίδια των πλει-άουτ της Super League Interwetten. Οι «βυσσινί» πέρασαν με 1-0 από την έδρα του Ατρόμητου και ανέβηκαν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με +2 από τον Παναιτωλικό και στο -1 από τον 12ο ΌΦΗ. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα στο Περιστέρι ήρθε στο 41’ με τον Στίφλερ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Μανδά και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Στην τελευταία θέση υποχώρησε ο Παναιτωλικός, ο οποίος παρουσιάστηκε ξανά κατώτερος των προσδοκιών και ηττήθηκε με 3-1 από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Οι γηπεδούχοι παρότι ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι, προηγήθηκαν νωρίς με 2-0 (3’ Ριένστρα, 13’ Μπουένο πεν.) και έθεσαν τις βάσεις για τη νίκη. Οι Αγρινιώτες μείωσαν στο 36’ με πέναλτι του Βέργου, αλλά στο 42’ ο Μήτογλου διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο τρίτο ματς της ημέρας, ο ΌΦΗ απέσπασε βαθμό (0-0) από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον βρίσκεται στο +1 από την προτελευταία ΑΕΛ αλλά και στο +3 από τον ουραγό Παναιτωλικό.

Η 3η αγωνιστική των πλει-άουτ κλείνει την Δευτέρα στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται στους Ζωσιμάδες την Λαμία.







Η βαθμολογία:


Βόλος 38 (29 ματς)
ΠΑΣ Γιάννινα 34 (28 ματς)
Απόλλων Σμύρνης 30 (29 ματς)
Ατρόμητος 29 (29 ματς)
Λαμία 27 (28 ματς)
ΌΦΗ 24 (29 ματς)
ΑΕΛ 23 (29 ματς)
Παναιτωλικός 21 (29 ματς)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.