Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 1-2: Νίκη παραμονής για τους φιλοξενούμενους (video)

ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 1-2: Νίκη παραμονής για τους φιλοξενούμενους (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
12/4/2021 21:30
Η Λαμία με το χρυσό γκολ του Ντέλετιτς στο 82', πέρασε νικηφόρα από τους «Ζωσιμάδες» κερδίζοντας με 1-2 και έκανε τεράστιο βήμα παραμονής στην Super League Interwetten. Προηγήθηκαν με τον Μπρέμερ στο 10' οι γηπεδούχοι, ισοφάρισαν με τον Τζανετόπουλο οι φιλοξενούμενοι στο 47'. Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες, στο + 7 από τα μπαράζ παραμονής η Λαμία.

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο 4' με τον Τζανδάρη, ο Λοντίγκιν όμως έδιωξε εντυπωσιακά πριν η μπάλα περάσει την γραμμή και τελικά ο ΠΑΣ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Στο 10' ο Μιλιντσεάνου πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, ο Μπρέμερ έκανε το κοντρόλ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και είχαν την πρωτοβουλία, άλλωστε ήταν η ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο στο παιχνίδι. Δεν μπόρεσαν να βρουν κάποια αξιόλογη φάση και πήγαν στα αποδυτήρια ευρισκόμενοι πίσω στο σκορ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης όμως η Λαμία έφτασε στην ισοφάριση όταν ο Ντέλετις εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Τζανετόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν. Στην αμέσως επόμενη φάση ωστόσο ο σκόρερ πήγε να γίνει μοιραίος για την ομάδα του καθώς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Επασί, με την Λαμία έτσι να γλιτώνει το αυτογκόλ και το 2-1.

Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό, ο ΠΑΣ μπορεί να ήταν αδιάφορος βαθμολογικά αλλά έχει αποδείξει φέτος την αξία του ενώ από την άλλη η Λαμία έψαχνε τη νίκη που θα της έδινε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Στο 73' μάλιστα έφτασε μία ανάσα από το 1-2 όταν ο Ντέλετιτς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή μετά από κεφαλιά-πάσα του Καραμάνου αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Ο Σέρβος άσος όμως ήταν αυτός τελικά που χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του όταν στο 82' συνδυάστηκε ωραία με τον Βασιλακάκη και πλάσαρε εξαιρετικά τον Λοντίγκιν για το 1-2. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η ομάδα της Φθιώτιδας πανηγύρισε μία από τις σημαντικότερες νίκες της χρονιάς.

Πλέον με 4 αγωνιστικές για το φινάλε απέκτησε 7 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΛ και τα μπαράζ παραμονής και εννιά από τον Παναιτωλικό και τον απευθείας υποβιβασμό της και κρατάει την τύχη στα χέρια της.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.