Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Νίκη-«ανάσα» με αυτογκόλ ο Παναιτωλικός (video)

Super League Interwetten: Νίκη-«ανάσα» με αυτογκόλ ο Παναιτωλικός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2021 19:47
Ο Παναιτωλικός με αυτογκόλ του Λισγάρα στο 84’ κέρδισε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο κι έμεινε ζωντανός στη μάχη για την παραμονή.

Μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» για τον Παναιτωλικό, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο και προσπέρασε προσωρινά την ΑΕΛ στην τελευταία θέση.

Παιχνίδι χωρίς καλό ρυθμό και φάσεις στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Δέλλα είχε την υπεροχή, αλλά με εξαίρεση κάποιες φάσεις στο ξεκίνημα, δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική. Στην επανάληψη, τα «καναρίνια» συνέχισαν να έχουν φλύαρη κατοχή, αδυνατώντας να απειλήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Μάλιστα στο 82’ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ με τον Μπεντινέλι, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε με πλασέ να νικήσει τον Κνετ.

Οι Αγρινιώτες γλίτωσαν το γκολ και δύο λεπτά μετά πήραν αυτοί το προβάδισμα με αυτογκόλ του Λισγάρα. Ο Μπαρμπόσα άφησε ωραία τη μπάλα για τον Ντάλσιο, αυτός έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ματσόλα με κεφαλιά υποχρέωσε τον Βέρχουλστ σε δύσκολη επέμβαση. Η μπάλα έπαιρνε πορεία προς τα δίχτυα, ο Λισγάρας προσπάθησε να την απομακρύνει αλλά αντί αυτού την έσπρωξε στο βάθος της εστίας, διαμορφώνοντς το τελικό σκορ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.