Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Έπεσε η ΑΕΛ, σώθηκε ο ΟΦΗ, στα μπαράζ ο Παναιτωλικός! (video)

Super League Interwetten: Έπεσε η ΑΕΛ, σώθηκε ο ΟΦΗ, στα μπαράζ ο Παναιτωλικός! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2021 21:38
Η ΑΕΛ ηττήθηκε με 3-1 από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Super League 2. Σώθηκε ο ΟΦΗ μετά το «διπλό» στη Λαμία (2-0), στα μπαράζ ο Παναιτωλικός μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο (1-3).

Ξεκαθάρισαν τα πάντα μετά το φινάλε της προτελευταίας (6ης) αγωνιστικής των πλει-άουτ της Super League Interwetten, με την ΑΕΛ να υποβιβάζεται στην Super League 2, τον Παναιτωλικό να υποχρεούται να παίξει μπαράζ με τον δεύτερο της SL2 και τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει την παραμονή.

Στο θεσσαλικό ντέρμπι το παιχνίδι είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον ωστόσο ο Βόλος έφτασε σε μια άνετη νίκη με γκολ των Δουβίκα (8'), Μπαρτόλο (38'), Μπουένο (74΄). Οι «βυσσινί» βρέθηκαν με παίκτη λιγότερο στο 59’ λόγω αποβολής του Τσόσιτς και μείωσαν απλώς στο 68’ με πέναλτι του Ντουρμισάι. Πλέον η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα δεν έχει ούτε μαθηματικές ελπίδες παραμονής και με το σφύριγμα της λήξης πολλοί παίκτες των φιλοξενούμενων ξέσπασαν σε κλάματα.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός ήθελε μόνο νίκη στο εντός έδρας με τον Ατρόμητο για να ελπίζει στο ενδεχόμενο να αποφύγει τα μπαράζ, ωστόσο ηττήθηκε με το βαρύ 3-1 από τους Περιστεριώτες, που πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη μετά τις 31 Ιανουαρίου. Η ομάδα του Παντελίδη προηγήθηκε νωρίς με 2-0 χάρη στα γκολ των Ραμπέγιο (11’) και Ενσικουλού (20’), ενώ στο 86’ ο Μανούσος σκόραρε από την άσπρη βούλα για το 3-0. Ο Παναιτωλικός που αναπτύσσονταν άναρχα στο παιχνίδι κατάφερε απλώς να μειώσει στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Ματσόλα.

Τέλος, ο ΌΦΗ πέρασε με 2-0 από την έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Λαμίας, χάρη στα γκολ των Σακόρ (5’) και Ντε Γκούζμαν (81’). Οι Κρητικοί με τη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναιτωλικού, εξασφάλισαν και τυπικά την παραμονή, αποφεύγοντας και το ενδεχόμενο μπαράζ.

Βόλος - ΑΕΛ 3-1:




Λαμία - ΌΦΗ 0-2:




Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-3:




Η βαθμολογία των πλει-άουτ:

7. Βόλος 42
8. ΠΑΣ Γιάννινα 35*
9. Ατρόμητος 34
10. Λαμία 32
11. Απόλλων Σμύρνης 31*
12. ΟΦΗ 31
------------------------------------
13. Παναιτωλικός 27
------------------------------------
14. ΑΕΛ 24

* ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων έχουν ένα ματς λιγότερο.

Η τελευταία αγωνιστική (15/5):

ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)
Απόλλων Σμύρνης - Λαμία (19:30)
Ατρόμητος - Βόλος (19:30)
ΟΦΗ - Παναιτωλικός (19:30)

Οι αντιδράσεις των παικτών της ΑΕΛ μετά τον υποβιβασμό:




Οι αντιδράσεις των παικτών του ΌΦΗ μετά την παραμονή:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.