Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League 2-Football League: «Μόνο τα μέλη του Δ.Σ. των ομάδων στο γήπεδο»

Super League 2-Football League: «Μόνο τα μέλη του Δ.Σ. των ομάδων στο γήπεδο»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
10/5/2021 18:08
Με ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 και της Football League ξεκαθάρισε πως από εδώ και εμπρός στο γήπεδο θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο τα μέλη των Δ.Σ. των ομάδων και κανένας άλλος.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως δεν θα διακόψει την λειτουργία της Super League 2 όπως αρχικά είχε αναφέρει ωστόσο η διοργανώτρια αρχή φρόντισε να πάρει τα δικά της μέτρα.

Έτσι με ανακοίνωση της έκανε σαφές ότι θα τηρηθεί αυστηρότερα το υγειονομικό πρωτόκολλο και η είσοδος σοτ γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διοργανώτριας Αρχής Super League 2 – Football League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, μετά την ενημέρωση του Προέδρου για τις τρέχουσες εξελίξεις, αποφάσισε ομόφωνα να τηρηθεί αυστηρότερα το υγειονομικό πρωτόκολλο. Είσοδο στο γήπεδο δικαιούνται πλέον μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΕ ενώ σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΛ.ΑΣ θα αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι.

Τυχόν παραβίαση του πρωτοκόλλου θα επισύρει αυστηρότατες ποινές στους παραβάτες»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.