Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Και τυπικά παρελθόν ο Μπόλονι, αυστηρό μήνυμα της διοίκησης στους παίκτες

Παναθηναϊκός: Και τυπικά παρελθόν ο Μπόλονι, αυστηρό μήνυμα της διοίκησης στους παίκτες

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/5/2021 15:19
Ο Λάζλο Μπόλονι την Τρίτη (11/5) απομακρύνθηκε κι επίσημα από την άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού μέχρι το φινάλε των πλέι οφ της Super League Interwetten. Παράλληλα η διοίκηση των «πράσινων» έστειλε μέσω του επιχειρησιακού διευθυντή Σπύρου Βλάχου, έστειλε μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας με τον Ρουμάνο προπονητή αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Λάζλο Μπόλονι και το βοηθό του, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Προπονητής του Παναθηναϊκού στους εναπομείναντες αγώνες της τρέχουσας περιόδου θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος καθοδήγησε την ομάδα και στο παιχνίδι της 18ης Οκτωβρίου 2020 κόντρα στον ΟΦΗ».


Ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Σπύρος Βλάχος μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές τόνισε:

«Όπως ήδη γνωρίζετε η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον κύριο Μπόλονι και τον βοηθό του και για τις επόμενες έξι μέρες θα πορευτούμε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου. Δεν καταφέραμε, για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η δουλειά σας είναι να κερδίσετε τα δύο επόμενα παιχνίδια».

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος επισήμανε:

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια και να υπάρχει σεβασμός τόσο απέναντι στα πρόσωπα όσο και στον ίδιο τον σύλλογο. Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Ακόμη κι αν δεν είμαι εδώ στην επόμενη μέρα, πολλοί από εσάς θα είστε. Σκεφτείτε την καριέρα σας και το καλό του συλλόγου».

Στο Κορωπί πάντως βρέθηκε και ο άμεσος συνεργάτης του Λάζλο Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ, αποχαιρετώντας τους ποδοσφαιριστές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.