Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πορτογαλία: Ανακοινώθηκε η αποστολή για το Euro, «έκοψε» Σα και Σεμέδο ο Σάντος

Πορτογαλία: Ανακοινώθηκε η αποστολή για το Euro, «έκοψε» Σα και Σεμέδο ο Σάντος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2021 23:40

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για το Euro 2020, αφήνοντας εκτός τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο καθώς και τον Μπρούμα. Μέσα ο Πέδρο Γκονσάλβες.

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας που θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί τον ευρωπαϊκό τίτλο της το φετινό καλοκαίρι.

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τους 26 «εκλεκτούς», στους οποίους δε βρίσκονται οι τρείς παίκτες του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο και Μπρούμα. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού βρίσκονταν στην αποστολή της Πορτογαλίας στα προκριματικά του Μουντιάλ τον Μάρτιο, ενώ ο στόπερ των «ερυθρόλευκων» είχε κληθεί στο παρελθόν από τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας, μετρώντας και τρεις συμμετοχές.

Η μεγάλη είδηση αφορά την κλήση του επιθετικού μέσου Πέδρο Γκονσάλβες, ο οποίος εντυπωσίασε τη φετινή σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σημειώνοντας 23 γκολ σε 32 παιχνίδια. Ο 22χρονος δεν έχει παίξει ποτέ στην Εθνική Ανδρών αλλά εξαργύρωσε την εξαιρετική χρονιά με την Σπόρτινγκ.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Άντονι Λόπες (Λυών), Ρουί Πατρίσιο (Γουλβς), Ρουί Σίλβα (Γρανάδα)

Αμυντικοί: Ζοάο Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Νέλσο Σεμέδο (Γουλβς), Ζοσέ Φόντε (Λιλ), Πέπε (Πόρτο), Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Νούνο Μέντες (Σπόρτινγκ), Γκερέιρο (Ντόρτμουντ)

Μέσοι: Ντανίλο Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζοάο Παλίνια (Σπόρτινγκ), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζοάο Μουτίνιο (Γουλβς), Ρενάτο Σάντσες (Λιλ), Σέρτζιο Ολιβέιρα (Πόρτο), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Μπέτις)

Επιθετικοί: Πέδρο Γκονσάλβες (Σπόρτινγκ), Αντρέ Σίλβα (Άιντραχτ), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους), Ντιόγο Ζότα (Λίβερπουλ), Γκονζάλο Γκέντες (Βαλένθια), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ράφα Σίλβα (Μπενφίκα)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.